Krstinja Todorović progovorila o detaljima razvoda: "To je velika patnja i bol"

Pevačica je stavila tačku na brak u kojem je bila četiri godine

  • 3
Grand Specijal, Krstinja Todorović Foto: Nikola Tomić

Zvezda Granda Krstinja Todorović, juče je potvrdila nagađanja da se razvela od svog supruga, sa kojim je bila četiri godine u braku.

Nakon teške operacije zatezanja kože i gubitka čak 90 kilograma, Krstinja umesto da se u miru oporavlja, prolazi kroz jedan od najgorih perioda u životu.

- Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo - kaže Krstinja i dodaje:

- Ovo je najgore vreme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane.

Kako je rekla, ona je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona u "Grand Magazinu".

Video: Severina otputovala u tople i egzotične krajeve: Pevačica pokazala kako uživa posle razvoda od Igora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    19. mart 2022 | 16:55

    I tu devojko stavi tacku!! Inace ces postati klasicna zvezda granda bez talenta,a to nisi!!! Tvoj zivot neka ostane tvoja prica,doziraj umereno i kulturno jer mislim da to jesi! Talenat je na prvom mestu,a ti ga imas

  • max

    19. mart 2022 | 20:07

    Dok nije smrsala bio joj je dobar, a sad je stavila tacku..

  • Boža zemunac

    19. mart 2022 | 18:12

    A ko je sad pa ova ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA