Ljupka Stević: Dragišu nisam posećivala u bolnici, veliki sam vernik i sve sam mu oprostila

Pevačica je otkrila u kakvom je odnosu sa Simićem

  • 6
Ljupka Stević, Dragiša Simić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Ljupka Stević pre godinu i po dana našla se u centru skandala kada je svom tadašnjem ljubavniku, pukovniku Dragiši Simiću, razbila dva automobila jer je saznala da ju je varao. 

Dragiša Simić je nedavno ležao u bolnici zbog infarkta, te je ona sada otkrila da li su danas u kontaktu, kao i da li ga je posećivala kada je završio u bolnici.

- Nisam jedina devojka na svetu koja je sama godinu i po dana - rekla je ona za Informer.

- Nisam ga posećivala u bolnici, nemamo kontakt. Žao mi je zbog svega što mu se desilo. Ja sam vernik i praštam, pa sam tako i njemu oprostila, ali nisam zaboravila. Naša priča je odavno završena - dodala je Ljupka.

Podsetimo, Ljupka Stević našla se u centru skandala nakon burne reakcije zbog preljube bivšeg partnera, generala Dragiše Simića. Pevačica mu je tada demolirala dva automobila, zbog čega je mesecima bila u žiži javnosti.

- Uvek ponavljam, neka moj primer bude svim devojkama koje sebe zavaravaju i lažu. U proteklih godinu dana stotine devojaka mi se lično obratilo sa sličnom pričom i jako mi je žao što prolaze kroz pakao prevare, obmane, manipulacije svojih izabranika. Toga je bilo i biće, a na nama je da li ćemo gutati priče ili izabrati život gde znamo sta hoćemo i želimo, a šta nikako ne dolazi u obzir - rekla je Ljupka tada.

Video: Pijana sam, srećo: Ljupka Stević uplakana, razmazana i pod gasom se uključila uživo na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA