Prvi nastup Breskvice nakon razlaza sa Vojažom: Napunila diskoteku, pa zapevala "Bon vojaž"

Breskvica je nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom nastavila samostalnu karijeru

  • 2
Anđela Ignjatović Breskvica Foto: Mina Dishlenkovich za Telegraf.rs

Anđela Ignjatović Breskvica održala je prvi nastup nakon što se rastala od Vojaža i nastavila samostalno karijeru. Ona je u subotu nastupila u diskoteci "Teatro" u Nemačkoj koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Breskvica je na binu izašla nešto posle ponoći i na prve taktove pesme "Bon vojaž"  izazvala velike ovacije publike.

Pored svojih pevala je i pesme koje je snimila sa Vojažem ali i aktuelne hitove. Po prvi put je pred publikom izvela duetsku pemu sa MC Stojanom "Život si moj".

Anđelu je tokom nastupa sve vreme bodrio novi dečko koji ju je snimao i slikao tokom čitavog nastupa.

- Bila sam oduševljena kada sam videla prepunu diskoteku, sve te ljude da pevaju u glas sa mnom. Prelep osećaj. Ne mogu da kažem da nisam imala tremu, ali sam se brzo opustila i jednostavno, ponela me je atmosfera. Ovo je samo prvi u nizu zakazanih nastupa  i radujem se što ću se u narednom periodu družiti sa publikom. Beograd još nije zakazan ali znam koliku podršku imam u svom gradu pa možete da zamislite koliko ga jedva čekam - rekla je Anđela za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Breskvica je nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom nastavila samostalnu karijeru. Njena prva pesma koju je otpevala sama "Bon Vojaž" nedeljama je bila prva u trendingu na ma internet platformi You Tube beleži milionske preglede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verica

    20. mart 2022 | 12:17

    Jadna ova omladina.

  • Buljko

    20. mart 2022 | 15:58

    Jadna je ova naša omladina,žao mi ih je šta slušaju ...u moje vreme se odrastalo uz kvalitetnu muziku Dragana Pantića Smederevca,Ere Ojdanića,Ćane,Miloša Bojanića ,Bore Drljače...a danas breskvice,DJ Krmak,Stojan...neka je bog upomoć mladima,drago mi je što sam bio mlad u vreme kada je kvalitet bio bitan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA