Oglasio se Huso Mujić nakon raskida Dalile i Cara: "Ona nije bila pri pameti kad je bila s tim kriminalcem"

Dalila je za crnim stolom pred cimerima i gledaocima više puta istakla da je na vezu s Filipom zauvek stavila tačku

  • 2
Huso Mujić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filp Car Foto: Telegraf.rs, Youtube/adruga Official

Husu Mujiću ovih dana je konačno malo lakše, jer su njegova ćerka Dalila Mujić i Filip Car okončali svoju burnu vezu. Kako oni kažu, definitivno. On kaže da je srećan što se Dalila opametila, ali nije siguran koliko će to trajati.

- Meni je drago ako je s njim završila za sva vremena, kao što je rekla. Srećan sam ako je to istina i nadam se da će to potrajati. Ipak, imam i strah. Dalila nije bila pri pameti kad je radila sve što je radila s tim kriminalcem. Plašim se da je opet ne prevari i da ne bude sve po starom. Valjda joj je konačno došlo u glavu sve ono što sam joj pričao - rekao je Huso za Kurir.

- Ne verujem da je Dejan imao bilo kakav dogovor s produkcijom i da je sve što se izdešavalo namešteno. On je dobar i pošten momak. Nema tih para za koje bi mogao obraz da proda. Nije ništa vredno, pa ni tih 50.000 evra, da bi te cela nacija pljuvala zbog toga. Takve stvari ne mogu da se odglume - završio je Huso.

Podsetimo, Dalila je za crnim stolom pred cimerima i gledaocima više puta istakla da je na vezu s Filipom zauvek stavila tačku, kao i da Ana Jovanović nije glavni krivac za njihov raskid.U medijima su se poslednjih dana pojavile i informacije da je razvod Dalile i Dejana unapred ugovoren kako bi tokom boravka u rijalitiju Dejan dobio bonus honorar, kao i druge povlastice. Mujić smatra da je to izmišljotina.

- Svestan je moje emocije i svaki njegov prilazak me napravi slabom. Kad lepo razgovara, moram da zaplačem i tad vidim pravog Filipa. Kad priča a drčnim stavovima, postanem još drčnija. On je svestan šta osećam prema njemu. Ona ne bi prošla tako, sve i svašta bi se desilo, bila sam blaga. Ona je dobila nekoliko osuda, a to je ništa prema tome šta je zaslužila. Ali kad sam sinoć razmišljala, šta je ona meni kriva? Njoj sam davala savete od srca, bilo mi je žao nje. Ja sam to rekla i Filipu, ali svakome se dešava kako zasluži i on je sam rekao da ga karma stigne. Neću da pokušavam da izvučem nešto dobro, imam u sebi to da kad neko krene da ga osudi, ja opet instinktivno kažem da on nije kriv. Posle shvatim, zašto bih ga branila? Nema potrebe, zna sam. Priča je završena i tačka je stavljena. Ostaju lepe uspomene, neću ga pamtiti po ružnom - ispričala je Dalila.

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili75

    20. mart 2022 | 18:25

    Pa kad je bila pri pameti???? Strasnooooo!

  • Salee

    21. mart 2022 | 09:59

    Ovaj shvatijo da Filip neče da bude Fikret,kao što je njegov Deki promjeno ime u Zijo i ide sa njim svaki petak na đumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA