Darin bivši u društvu Maksimovića, optuženog za posredovanje u prostituciji: "Da pogledamo novi katalog..."

Toni je na Instagramu objavio sliku iz restorana, dok pozira sa Mihajlom

  • 1
Toni i Dara Bubamara Toni i Dara Bubamara, Printscreen/Instagram/rbtony1

Toni, bivši dečko popularne pevačice Dare Bubamare, šokirao je fotografijom sa Mihajlom Maksimovićem, optuženim za posredovanje u tzv. elitnoj prostituciji.

Toni je na Instagramu objavio sliku iz restorana, dok pozira sa Mihajlom, a iako je želeo da bude duhovit, mnogi komentarišu da je opisom preterao i poslao neprikladnu poruku javnosti.

- Da pogledamo novi katalog! Da spojimo delatnosti - napisao je Toni uz fotografiju sa Mihajlom.

Inače, prema optužnici, Maksimović se tereti da je od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovao u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njega i klijente.

Maksimoviću je u oktobru prošle godine ukinut kućni pritvor. Maksimović je na nekom od prethodnih ročišta priznao da je posredovao između devojaka i klijenata u prostituciji, ali je negirao da je izvršio drugo krivično delo za koje je optužen, a to je "trgovina ljudima", prema tri oštećene devojke.

Podsetimo, Toni je ranije bio u vezi sa Darom, od koje je mlađi 24 godine, a pre pevačice, navodno je bio u romansi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Video: Dara Bubamara se pohvalila: Za suvozača ima versaće torbu od 2000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA