Luksuzna kuća u Šepku koje se odrekao Dejan: Kamin, čase sa venčanja i soba puna njegovih stvari

Dragojević je odlučio da sve ostavi Dalili

  • 8
Dejan Dragojević Dalila Dragojević Printskrin/youtube/DalilaiDejan

Učesnik rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević nakon razvoda od Dalile Dragojević javno se odrekao kuće koju su zajedno izgradili na placu njenog oca Huse Mujića u mestu Gornji Šepak u Bosni.

U novoizgrađenoj kući Dejan je ostavio bukvalno sve što ima uključujući i garderobu.

Dok su bili u ljubavi Dragojevići su jednom prilikom snimili unutrašnjost kuće i pokazali šta sve imaju, pa se sudeći po snimcima, da zaključiti da se Dejan odrekao pravog luksuza.

Sav nameštaj je nov i isti su zajedno birali. Tako je u spavaćoj sobi smešten veliki francuski ležaj pored kog stoji stolčić sa lajt boksom na kome piše "Deki volim te".

U hodniku je smešten elektični kamin koji ima mogućnost grejanja prostorije.

Veliki dnevni boravak koji je spojen sa kuhinjom krasi garnitura sa cirkonima. Kuhinja je opremljena svim tehničkim elementima: mašinom za pranje sudova, friziderom, rernom.

Ono što je svima zapalo za oko jeste soba koja je pretvorena u garderober. U njoj jegotovo više od pola prostora namenjeno Dejanovim stvarima kojih se on takođe odrekao tokom učešća u rijalitiju. Među tom garderobom nalaze se i dve kristalne čaše na kojima su oslikani likovi crtanih junaka Miki Mausa i Mini sa datumom njihovog venčanja. Dalila je u snimku napomenula da su iz tih čaša nazdravljali nakon što su izgovorili sudbonosno "da".

Podsetimo, Dejan Dragojević je u endavnom intervjuu koji je dao za Pink televiziju istakao da se odriče kuće kao i svih stvari koje je ostavio u Gornjem Šepku.

- Neka Dalila uzme sve kuću, automobil, psa, naš zajednički Jutjub kanal. Ma ništa mi ne treba! Sve što imam ostalo mi je u Gornjem Sepku, ali nema veze... Tamo više nikad neću da odem! Plašim se da bih se slomio na pragu. Maštam da odem u svoju sobu kod mame u Veternik. Odatle niko ne može da me izbaci, tu sam svoj na svome. Planiram da kupim ergelu i otvorim kafić, a kada skupim novac, pokrenuću jednu aplikaciju - rekao je Dragojević.

Prethodno je Dalilin otac, Huso Mujić, je u prvom ekskluzivnom intervjuu koji je dao  otkrio da je kuća na njegovom imenu i da će je prepisati Dejanu, nakon što je njegova ćerka počinila javnu prevaru sa Filipom Carem.

- On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću - rekao je Huso tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA