Od parketa, trave i staze do bine i mikrofona: Muškarci sa javne scene koji su bili sportisti

Izdvojili smo najpoznatije muškarce sa naše javne scene koji su se aktivno bavili sportom pre sadašnjih profesija

  • 0

Njihova lica gledate svakodnevno na malim i velikim ekranima, pratite nova ostvarenja, divite se njihovom talentu, harizmi i znanju, a vrlo lako ste mogli da ih gledate u potpuno drugoj sferi.

Nekima od najprepoznatljivih lica i glasova naše javne scene je bio dečački san da se ostvare u svetu sporta. Da nose medalje oko vrata, brane boje svog omiljenog tima i doguraju do nacionalnog sastava. Spletom okolnosti i odrastanjem sklonili su sportske ambicije po strani i krenuli u potpuno druge branše. Odlazak iz rodnog mesta u Beograd na studije, povrede i potraga za poslom koja je iziskivala manjak vremena za treninge su bili neizbežni faktori. Sport je ostao samo rekreacija ili lepa uspomena iz bezbrižnog mladalačkog perioda. Pojedini i dan-danas održavaju odličnu formu.

Legende Crvene zvezde i Partizana mogu da u nekim intervjuima istaknu kako su trenirali sa njima ili igrali protiv njih, a među imenima koja smo izdvojili ima i reprezentativaca.

Listu poznatih ličnosti koji su bili talentovani sportsti pogledajte u videu na početku teksta, a ako smo nekog izostavili, podsetite nas u komentarima

Video: Najveći srcelomci latino sapunica: Generacijama žena su slamali srca lepotom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA