Tik Tok TOP 5 za 22. mart

Pogledajte šta je to danas najaktuelnije na ovoj društvenoj mreži

  • 0
TikTok Foto: Printskrin/TikTok

1. Evo kako bi zvezda serije "Euforija" izgledala kada bi je zapratila Ceca. Trend koji je nastao na Twitteru zavladao je i drugim društvenim mrežama, ali sa mnogo više glavnih aktera i varijanti na temu.

@sirenaboi 😭#foryoupage #foryou #fy #4u #4you #xyz #xyzbca #xyzcba #balkan #balkantiktok #srbija #serbia #hrvatska #greenscreen #viral #trend #trending #fyy #f ♬ original sound - Mr_Vladoa

2. Podrška našoj šampionki Ivani Španović Vuleti ne izostaje ni na TikToku, pa su njeni fanovi sastavili video koji pokazuje kako je izgledalo njeno obaranje svetskog rekorda.

@ivanaspanovic °🤍 `my happy place`🤍° thanks for 5.7k 🧚‍♀️ #postonforyou #ivanaspanovic #ivanavuleta #fyp #foryou #longjump ♬ оригинальный звук - Tik Toker

3. Koji su sve to trendovi vladali tokom 2010-ih ili još ranije? Jesmo li svi u osnovnoj školi imali baš ovaj set šala i kape?

@ejla.r Da li ste imali nešto od ovog ? 😅 #djetinjstvo #90skids #zabava #moda #djecabalkana #fypシ ♬ Oduzimaš Mi Dah - Colonia

4. Minja je našla ispiraciju u govoru Vere Milićević iz svima nam drage serije "Ljubav, navika, panika" i snimila kako bi izgledala priprema njene porodice za upoznavanje sa novim dečkom.

@choco.afro #foryoupage #fyp #fypシ ♬ original sound - kljucenijakljuca

5. Od svih trenutno domaćih popularnih zvezda, izjava i dešavanja nastala je ova pesma koja je oduševila mnoge korisnike ove mreže i koja na prvu ulazi u uši bilo da znate ili ne znate o čemu se govori.

@bokicc sta sam nasao u draftovima a nikad nisam objavio 😂 gledaj do kraja #foryou #fyp #foryoupage #srbija #balkan #viral #pesma ♬ original sound - Boris

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA