≫ 

Baja posle duže vremena u javnosti: Progovorio o privatnom životu, deci, emotivnoj partnerki

- Ne krijem ništa, ono što je bitno nek se zna - rekao nam je Nedeljko

  • 4

Popularni pevač Nedeljko Bajić Baja ne eksponira se često, a nakon dužeg vremena pojavio se u javnosti, na dodeli nagrada SEMUS. Nedeljko je govorio o svojoj karijeri i privatnom životu, o kom se malo zna.

Pevač sa bivšom partnerkom ima sina Marka i ćerku Milicu,  a istakao je s razlogom ne eksponira svoju decu, kao i da trenutno uživa u ljubavi sa novom izabranicom.

- Svako ljudsko biće mora da ima nekoga koga voli i ko mu se sviđa. Sa obožavateljkama se bori verovanjem, vera je iznad svega. Stabilan sam muškarac 100 posto - rekao je Nedeljko za Telegraf JETSET i i objasno zašto se ne pojavljuje u javnosti i vešto krije svoj privatni život.

- Ne krijem ništa, ono što je bitno nek se zna, po meni je greška imati decu i gurati ih u medijie i javnost iz nekog razloga, da žive neki javni život. Koji je razlog tome? Deca trebaju da imaju svoju slobodu i imaju svoj život, ne da žive život svojih roditelja - rekao je pevač.

Pesma "Koktel ljubavi", koju je Bajić snimio 2005. godine, ponovo je zaludela sve generacije i jedna je od najprisutnijih numera, a kako je rekao, njeno trajanje i ponovna aktuelnost, razultat je kvaliteta. Otkrio je i da sprema novi album.

- To je davno napravljeno, to je slika vremena znači da smo radili kako treba. Moja kompozicija, gospođa Maraina, pokoj joj duši, napisala je tekst i bila je u pravu tada, kada nešto valja, valja i danas - rekalo je Nedeljko i dodao da sprema novi album.

- Što se mene tiče ono što trenutno radim i što sam radio u minulom vremenu, ne treba bolje od toga. Smatram da će biti isto tako dobro, biće drugačije, novo, novih pesama i vrhunske muzike, bilo je na mom albumu i ranije, a spremam novi album. Zadovoljan sam - dodao je Bajić, a zatim se osvrnuo na to da je miljenik žena.

- To je posebna privilegija. Nekad više nekad manje primećujem. Ne znam da li su žene veći džentlmeni od muškaraca, žene su žene, a džentlmeni su džentlmeni. Mislim da me žene vole jer je to moć prepoznavanja, svi imamo ono što nam se ne sviđa, prema tome ono što nam se sviđa mi to registrujemo, pokažemo da nam to odgovara, ono što nam se ne sviđa ignorišemo - rekao je Baja.

Video: Sloba Vasić: Kad ideš pod totalnu anesteziju, normalno je da se pitaš da li ćeš se uopšte probuditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA