Andreana ne odustaje od teorije da je zemlja ravna ploča: "Prikazuju nam montaže snimaka, efekat ribljeg oka"

Pevačica ne veruje u snimke koje prikazuje NASA

  • 15
Andreana Čekić Foto: Pixabay, TV Pink

Pevačica Andreana Čekić je svojevremeno zapanjila mnoge tvrdnjom da je Zemlja zapravo ravna ploča, a svoju teoriju je ponovila gostujući u poslednjoj emitovanoj emisiji "Amidži šou".

Naime, Andreana je tu "teoriju" već jednom iznela u pomenutoj emisiji, ali pre nekoliko godina, a sada je potrvrdila da i dalje razmišlja na isti način, te je voditelj istakao da na snimku iz svemira zemlja nije ravna.

- Da. Imam snimak iz svemira - kazao je.

- Nemaš. To nije snimak. To je montaža - tvrdi Čekićeva.

- A ovo što NASA ima lajv strim? - pitao ju je.

- To je efekat ribljeg oka - kazala je folk pevačica, dok je njeno izlaganje iznenadilo Gocu Tržan i Miju Borisavljević, koje su takođe bile u emisiji.

- Je l' bi prihvatila da te Ilon Mask stavi u onu letelicu i da obiđeš oko sveta, je l' bi onda prihvatila da je okrugla? - predložio je Ognjen.

- Čisto sumnjam da bi me pozvao jer bi opet ispalo ono što ja kažem - rekla je Andreana.

Podsetimo, teorija zavere o kojoj je Andreana pričala nije ništa novo i već određeni broj godina kruži internetom – a dešavalo se da i drugi govore o tome, ali na društvenim mrežama uglavnom komentarišu da se pevačica "blamira", kao i da su njene teorije sulude.

Iako tada nije dobila podršku gledalaca, ona je ponovo pokušala da objasni da "gravitacija ne postoji", te da je u pitanju "masa" koja pada na zemlju. Pevačica je ostala je nedorečena, i nije objasnila kako masa pada na zemljino tlo bez gravitacije, zbog čega su se svi ostali gosti smejali.

Video: Andreana Čekić o svom dečku: On se bar ne plaši brakova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA