≫ 

Jovana Jeremić ne prestaje sa provokacijama: Novi snimak iz saune "topi" misli

Jeremićeva je nekoliko puta istakla da je smršala, a sada je očigledno veoma zadovoljna svojom linijom koju ovako ponosno pokazuje gotovo svakodnevno

  • 9

Voditeljka Jovana Jeremić je otišla na Jahorinu na odmor, a odatle fanove redovno obraduje provokativni videima. Sada je pratioce na društvenim mrežama obradovala videom iz saune.

Naime, voditeljku je snimala rođaka dok je svoje slobodno vreme provodila u sauni.

- Šta nam radi tetka ? -

- Uživam, odmaram dušu, ovo je savšreno - rekla je Jovana, koja nije skidala osmeh sa lica.

Jeremićeva je nekoliko puta istakla da je smršala, a sada je očigledno veoma zadovoljna svojom linijom koju ovako ponosno svakodnevno pokazuje.

Podsetimo, voditeljka je nedavno iznela u javnost niz detalja o kojima se priča.

- Političari me se plaše jer im znam intimu. Znam dosta, ali ćutim, ne govorim. Oni dođu kod mene u jutarnji i to je usluga za uslugu! Dosta javnih ličnosti ima ljubavnike i ljubavnice, u jutarnjem programu ću i ubuduće da raskrinkavam romanse. Prva sam pričala o Tanji Savić i Drašku Stanivukoviću, to je bila javna tajna. Nije tačno da sam joj ja uništila brak, kako su pričali, ona je tada bila sama, baš kao i Draško - rekla je tad Jeremićka i objasnila da je uvek za parolu "bolje dobar razvod nego loš brak".

- Meni je uvek bilo pošteno da se ljudi kojima u braku ne ide lepo i transparentno razvedu, a ne da lažu javnost, ali pre svega sebe. Najveći poraz je kad izdaš sebe, čovek uvek treba da bude iskren prema svojim emocijama. S obzirom na to da ja rušim sve predrasude u novinarstvu, ali i društvu, uspešno rušim i predrasude da je bolje biti u lažnom braku nego razvesti se. Razvod je normalna stvar, a najveći poraz je ostati u zajednici, porodici, koja nema svoju suštinu, već samo temelje. Porodica jeste najvažnija, ja sam prva porodična žena, ali samo ako je prava, iskrena i ispunjena ljubavlju, a ne samo poštovanjem. Borac sam protiv lažnih porodica. Apsolutno nikada nisam varala i nikada sebi nisam dozvolila da bilo kome budem druga, ljubavnica - rekla je tad za "Republiku".

Video: Jovana Jeremić zapalila mreže u bikiniju: Nije za one sa slabijim srcem i živcima

(Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA