Biković prepričao urnebesnu tuču: "Mene je lik u haljinici i perikom pitao da li sam lud"

- Dok ja njega bijem mene Tajlanđanka udara flašom od piva po glavi, ja je sklanjam i tu me izbaci obezbeđenje - rekao je Miloš

  • 1
Miloš Biković Printskrin: TV Pink

Popularni glumac Miloš Biković prepričao je kako je izgledalo kada se poslednji put pobio, a zbog njegove priče, iako nije bilo naivno, mnogi su plakali od smeha.

- Imao sam 25-26 godina, bili smo na Tajlandu Mićko, Ivan Mihailović i ja. Sa Nemcima smo se pobili. Ne mogu da verujem šta pričam - započeo je Miloš kroz osmeh.

- Otišli smo na neki džungla parti, imali smo neki džip, on je bio mali da samo dva čoveka mogu da sednu, a onaj treći se vozio u prikolici. Došli smo tu i to je bilo predviđeno za 4.000 ljudi, međutim ta zabava nije zaživela, bilo samo 50 ljudi. Ubiće me ne smem ovo da pričam - rekao je kroz osmeh.

- Od svih ljudi na Tajlandu mene neka likuša prepozna i mi krenemo da pričamo i ona tu sa momkom, i mi pričamo i ja zaglavim 15 min pričam sa njima, i vidim ova dvojica prilaze dvema Tajlanđankama. Ja pričam i gledam idiote šta rade, okrećem se iza njih grupa ljudi, ulazim da vidim i vidim Nemci kreću da se svađaju - ispričao je Miloš u emisiji "Amidži šou" i dodao:

- Ovaj jedan Nemac uleti i govori ne možete to da radite, Mićko skoči i udari ga po faci, a on je trenirao džudo, ja tekvondo. U jednom trenutku Nemac počne da beži, za njim dva Nemca, a Ivan i ja za njima. Počnem ja da se bijem sa Nemcom, on me prvo udario rukom po nosu, počinjem da krvarim...

- Dok ja njega bijem mene Tajlanđanka udara flašom od piva po glavi, ja je sklanjam i tu me izbaci obezbeđenje. Mi se ponovo vratimo unutra, i priđu ti momci pruže ruku i kao super ste sve u redu, ali one su naše žene. Po tajlandskom zakonu ti možeš da sklopiš brak na dve nedelje sa Tajlanđankom - nastavio je Biković.

- Posle žurke nas trojica krvavi stanemo u jednom lokalu da popijemo pivo i u blizini je bio onaj "Trandža bar", gleda nas lik koji ima dva metra, paž periku, noga 46, usku haljinicu, butina mu ovolika sa nalakiranim noktima ovako nas gleda i kaže nam: "Are you crazy?". Mene je lik u haljinici sa perikom pitao da li sam lud - zaključio je Miloš i izazvao smeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA