Nada Topčagić raskrinkala kolege: Slikaju se sa bakšišom, posle sve to moraju da vrate...

- Pitam se šta je sa ovim ženama, to dižu noge, to su Maldivi, to su Sejšeli, a ja nikada ne bih išla tamo, pre bih išla u močvaru u Krčedin - rekla je pevačica

  • 0
Nada Topčagić, RTS, Novogodisnji koncert Foto: A. Nalbantjan

Popularna pevačica Nada Topčagić otkrila je da je velika kriza među estradnjacima i da mnogi dobijaju bakšiš koji na kraju slavlja moraju da vrate.

- Kod pevača je najveća kriza. Samo se mnogi kriju iza toga, baš ne volim kada se slikaju sa nekim velikim novcem, bakšišom, bakšiš je trenutan, sve je to fora, pa znam ja, dobijem hiljade i hiljade bakšiša, a to mora da se vrati gazdi posle, sve je to fora - rekla je Nada za Telegraf Jetset, pa dodaje:

- Ja kažem, odakle im pare za Dubai, pitam se šta je sa ovim ženama, to dižu noge, to su Maldivi, to su Sejšeli, a ja nikada ne bih išla tamo, pre bih išla u močvaru u Krčedin. Nada ide pa čisti sama, pere sama, seje baštu na Tari i gde god vidi zemlju. Nikada se nisam osetila kao neka zvezda. Ja se vozim starim autom, raspada se.

Nada je ispričala je kako ju je kontrola izbacila iz vozila gradskog prevoza, jer nije imala kartu.

- Ne znam gde kartu da uzmem. Išla sam jednom kod kume i naišla kontrola. Ja im rekla: "Nemojte ništa, tu sam ja, auto mi se pokvario samo, bruka, bruka" - ispričala je pevačica i otkrila kako se sve završilo.

- Prepoznali su me, rekli mi da siđem da niko ne vidi - ispričala je pevačica.

Video: Ulični svirači u Milanu zbog Ibre naučili Jutro je, svirali srpskoj pevačici ispred Duoma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA