≫ 

Mirjana i Ilić zajedno na suđenju: Miroslav stigao sa širokim osmehom na licu u sud

Nakon vidno raspoloženog Miroslava, ubrzo je stigla i Mirjana u pratnji odvokata

  • 0
Miroslav Ilić Foto: Nikola Anđić

Miroslav Ilić pojavio se na ročištu sa nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović koja godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina.

Miroslav je prvi stigao u sud, a kada je ugledao okupljene medije, široko se nasmejao.

Nakon vidno raspoloženog Miroslava, ubrzo je stigla i Mirjana u pratnji odvokata.

Oboje su danas na, kako se navodi, poslednjem ročištu.

Mirjana i Miroslav će danas, 23. marta imati poslednje ročište u procesu višegodišnjeg suđenja, kojim će se konačno utvrditi da li je pevač otac sina Antonovićeve, Devina, i biće doneta konačna presuda, što je ranije potvrdio advokat Mirjane Vilijam Paspalovski.

Već sutradan, u četvrtak, ponovo će se sresti u sudu jere je pevač podneo tužbu protiv bivše ljubavnice za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Devin zaista njegov sin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA