≫ 

Bojana Ordinačev posle pet meseci ćutanja progovorila o porođaju: "Sve se desilo u 20 minuta"

Moj porođaj bio je predviđen za 38 nedelju carskim rezom, međutim moja beba je požurila i došla na svet u 36 nedelji (i 5 dana) potpuno prirodnim putem - napisala je Bojana.

  • 1
Bojana Ordinacev Foto: Instagram/Bojana Ordinacev

Glumica Bojana Ordinačev (41), porodila se pre pet meseci na svet donela sina koji joj je uneo sasvim novu energiju u njen dom. Ona se nakon pet meseci oglasila i odlučila da sa javnošću podeli deo svoje intime kao i kroz šta je prošla tokom porođaja.

Naime, Bojana je na svom Instagram profilu pisala o svom porođaju, a njeno iskustvo značilo je mnogim ženama.

- Ti si bio svuda u mom svemu. Pile moje, pače moje malo… Lavče moje… - bilo je sve što je Bojana napisala pored fotografije iz porodilišta, gde je doživela nešto o čemu nije mogla ni da sanja.

Naime, kao i svaka trudnica i Bojana je o samom porođaju dugo razmišljala i bila je spremna da će sina na svet doneti carskim rezom. Međutim, u životu nekada stvari ne idu baš onako kako smo zamišljali, zato je Bojana odlučila da sa svojim praticima podeli deo svoje intime. Po prvi put progovorila je o danu kada je rodila sina, kao i da nije baš ništa nije bilo onako kako je očekivala.

- Dragi moji, ko me poznaje ili bar prati na Instagramu zna da ne pričam puno o svom privatnom životu ali posle odgledane emisije "San Urgentne Noći" poželeh da ipak nešto podelim sa vama.

- Moj porođaj bio je predviđen za 38 nedelju carskim rezom, međutim moja beba je požurila i došla na svet u 36 nedelji (i 5 dana) potpuno prirodnim putem.

- Nisam bila psihički pripremljena da će se to desiti na taj način, ali podrškom sjajne doktorke Mihajlović i toplinom svih prisutnih porodila sam se za dvadeset minuta (ekipo, "sorry" još jednom što sam jako vikala). Hvala vam što ste učinili da svoj porođaj pamtim kao ubedljivo najlepše iskustvo i kada bi se ponovilo, volela bih da bude isto tako kao prvi put. Žene, sigurna sam da znate o čemu pričam i koliko je važno osećati se sigurno u tim trenucima.

- Verujem da imate svoje heroje, a moj je upravo doktorka Slađana Mihajlović. Drago mi je da ti je moj porođaj u jednom od najlepših sećanja (o čemu i govoriš u emisiji). Laki moj, hvala za ostvarenje sna - dirljivo je napisala Bojana Ordinačev i tako svim trudnicama dala vetar u leđa uz poruku da čak i ako stvari ne idu po planu, kosmos se pobrine da na kraju sve bude dobro, ako ne i mnogo bolje.

Video: Bojana Ordinačev na pauzi od Istina i laži: Dok ne počnemo opet da snimamo, odlepiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coas

    23. mart 2022 | 18:50

    5 meseci cekamo da ovo cujemo. Hvala Bojana 🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA