Kupio je sve karte za koncert kako bi pevala samo za njega: Pogledajte kako izgleda bivši dečko Goce Tržan

- To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - rekla je Goca

  • 1
Goca Tržan Foto: ATA Images

Dejan Dragojlović, bivši dečko Goce Tržan, svojevremeno je bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega.

Iako je njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza tvrdio da je reč o marketinškom trik, Goca je oštro reagovala, iznela svoju stranu priče i sa svojim kumom Pecikozom prekinula saradnju.

- Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Centar Sava. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku, ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca u emisiji "Iz profila".

Dragan Dragojlović ostavio je u Gocinom životu pored lepih uspomena i ozbiljne traume. Naime, iako nikada nije imenovala osobu pored koje je pretrpela ozbiljno nasilje, Goca koja je o tome govorila još 2017. godine,  istakla je da je u svom emotivnom životu imala izuzetno težak period pre braka sa Ivanom, a mnogi su u tome prepoznali upravo Dragojlovića.

- Ne zanima me da li se on našao u priči, nije to nešto što me brine. Da sam htela da se zna ko je on rekla bih otvoreno, to je deo mog života, moje ličnosti, onoga što smatram da sam preživela i da me je nečemu naučilo. Nije bitno ko je to uradio nego da sam preživela i kako sam se izborila - govorila je Goca tada za medije.

Video: Urnebesno: Ovako izgleda makeup taturijal muža Goce Tržan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. mart 2022 | 06:20

    Njen bivši menadžer kaže da je to bila fora jer nisu uspeli da prodaju karte za koncert pa se setili kao neko otkupio sve karte da peva samo za njega.......foliranti.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA