≫ 

Vesna Đogani napravila selfi sa kesom punom đubreta: Pevačica pokazala "najopuštenije" izdanje

Da pevačici nije strano da ubacuje slike u kućnom izdanju i i kada je potpuno bez šminke, pokazala je već puno puta.

  • 1
Vesna, Đole Đogani Prtintskrin: TV Pink

Vesna Đogani je veoma popularna na društvenim mrežama, naročito na TikToku, a svesna toga, redovno se oglašava na istim, pa čak obaveštava svoje fanove kad ide da baci đubre.

Naime, Vesna je na svom Instagram profilu podelila sa fanovima snimak kako ide da baci đubre, ona je bila u svakodnevnom izadnju, ali ono što je svima zapalo za oko jeste da je pevačica uklopila kesu uz svoje pantalone.

Da pevačici nije strano da ubacuje slike u kućnom izdanju i kada je potpuno bez šminke, pokazala je već puno puta.

Podsetimo, Vesna je nadavno otkrila da je nikada nije doticalo što su za nju pričali da je "ljubavnica" nakon što je počela zajednički život sa Đoletom Đoganijem.

- Nikad me to nije doticalo. Od prvog momenta sam rešila to u svojoj glavi. Mi smo prvo počeli poslovnu saradnju. Shvatila sam da javnost ne mogu da menjam, osim da utičem svojim delima. Ne želim da gubim svoju energiju i snagu da udovoljavam svima njima. Sigurna sam u našu zajednicu, kada je počelo da bude emotivno i poprima drugu dimenziju, shvatila sam da mi niko ništa ne može ako ja s njim u četiri zida imam iskren odnos. Sada sam zrela, treba mi 5 minuta da raščistim sa sobom, ali svesna sam da će me to uvek pratiti. Mi smo 20 godina zajedno, nismo dva minuta, ali neki ljudi nikako da shvate - rekla je Vesna.

Video: Vesna Đogani u satenskoj haljinici izazovnim pokretima ostavila sve bez daha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA