≫ 

Ćerka Dina Dvornika pokazala rupu na nosu: "Svi me pitaju šta mi se desilo, džabe sam se operisala"

Ona je objasnila kako je nastao ožiljak

  • 2

Ela Dvornik modna vlogerka i ćerka Dina Dvornika pokazala je rupu na nosu, a zatim objasnila kako je ona nastala na njenom licu.

Ela je na svom Instagram profilu otvoreno govorila o zahavtima koje je uradila na svom licu a onda otkrila kako je došlo do toga da joj se na vrhu nosa stvori rupica.

- Jednog dana ja sam shvatila da će mi na nosu izrasti bobuljica. Pošto sam imala snimanje za tri dana odlučila sam da je isečem u korenu i uspela sam.

- Dan kasnije stvorio mi se podliv koji je postao krasta. Ona se stvarala i otpadala nekoliko puta. Nakon toga mi se stvorio krater. Izgledam kao član afričkog plemena, džaba mi operacija - rekla je ona nakon čega su brojni korisnici slali savete kako da se reši ožiljka.

Ona se zatim ponovo oglasila i rekla kako ne namerava da skine obeležje na nosu.

- Hvala svima koji mi šalju savete kako da se rešim ožiljka. Ja obožavam ožiljke tako da ne nameravam da ga skinem. Ako ništa uvek je razlog zbog kog se pokreće diskusija na mom profilu -napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. mart 2022 | 09:03

    Možda se džabe operisala kako napisaste, ali džaba!

  • Deni

    26. mart 2022 | 09:50

    Moja kolegica ima slicnu jer je istisnula crnu bubuljicu, ostala joj rupica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA