Karleuša se nije pojavila kod tužioca: Zakazano novo saslušanje, evo i kada

Jeleni će biti upućen novi poziv za saslušanje

  • 11
Ksenija Vučić, Sahrana Foto: ATA Images

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, danas, 25.03. je trebalo da u svojstvu građana bude ispitana pevačica Jelena Karleuša povodom njene prijave na Božić, 7. januara, da je suprug fudbaler Duško Tošić bio nasilan prema njoj, ali se ona nije pojavila. 

Kako saznaje Telegraf Jetset, Karleuša nije došla na zakazano saslušanje.

Jeleni će biti upućen novi poziv za saslušanje u vezi sa pomenutim slučajem nasilja u porodici, a trebalo bi da se u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu pojavi 8. aprila 2022. godine.

Podsetimo, Tužilaštvo je zakazalo saslušanje Karleuše za danas, nakon što mu je pristigao izveštaj centra za socijalni rad koji je zatražen dva dana nakon njene prijave.

Policija je na Božić po prijavi pevačice da je suprug bio nasilan prema njoj, otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Tošiću je tada bila izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom od 30 dana. Karleuša je kasnije medijima izjavljivala da je u dobrim odnosima sa suprugom.

Video: Koristili su i brusilicu: Karleuša morala da leži na podu da bi joj namestili stajling

Naime,

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg.

    25. mart 2022 | 14:55

    Ova najaca sponzorusa bi umrla da sud dodijeli vilu onome ko ju je kupio, njenom suprugu Dusku, a kada bi znala da je vila njena odmah bi se razvela, bez obzira sto je on celu karijeru nju finansirao i vracao dugove za neuspele njene proekte i propale koncerte kao i kupovina vile.

  • JS

    25. mart 2022 | 14:54

    Nema se vremena, promocija uniformi.🤣🤣🤣 Ma da se nije pokajala, priznala sve već ranije? Nema novih krpica?

  • Goca

    25. mart 2022 | 15:49

    Cela srbija zna sta se ženi desilo i da je mučki napadnuta. Nema potrebe da se pojavljuje. Sudija je upoznat sa materijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA