Karleuša se "spakovala" u providnu čipku, pa u vrtoglavim štiklama zamešala zadnjicom

Mnogim muškarcima omiljeni deo tela na Jeleni bio je u prvom planu - skriven ispod tkanine, ali dovoljno otkiriven

  • 20

Pop zvezda Jelena Karleuša provokativnim fotografijama i snimkom, u izdanju "zakopčanom" do grla, raspalila je maštu mnogima.

Karleuša je pozirala u belom kombinezonu, od providne čipke, tako da se jasno videlo da li ispod nosi veš, a ovog puta jeste, i to gaćice i brus u beloj boji.

Provokativni kombinezon pratio je liniju Jeleninog tela i istakao njene ubitačne atribute, a kada je okrenula leđa ka kameri, mnogim muškarcima omiljeni deo tela na Jeleni bio je u prvom planu - skriven ispod tkanine, ali dovoljno otkiriven.

Jelena je uz kombinezon uklopila bele cipele sa ogromnom štiklom i torbu u istoj boji, a mnogi se pitaju kako je uspela da stoji i bez problema šeta pred kamerom u tolikim potpeticama.

Karleuša je ponovo oduševila stajlingom i pokazala zašto važi za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti, čak i u svetu, a iako su mnogi navikli na ležernija izdanja sa više kože, ni ovog puta ih nije razočarala.

"Bomba", "Ludilo stajling", "Žena koja može sve da iznese", "Kad vidim cipele meni se manta, a ti tako sigurno hodaš", "Štikle veće od moje budućnosti", "Kakva žena", "Savršena si", "Oduševljavaš iz dana u dan", neki su od komentara.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    26. mart 2022 | 14:48

    Ja mislim da jeca i radojka bubamara dele istu zenu na cije telo nasadjuju svoje glave u fs.

  • Mina

    26. mart 2022 | 14:06

    Kako je ne mrzi svaki dan toliko posla oko stajlinga,sminke pa sredjivanja fotografije, ali nameracila se da impresira Kanjea pa to ti je …

  • Ella

    26. mart 2022 | 14:44

    Ona se stvarno oblaci kao striptizeta! Odvratna je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA