"Ne praktikujem savete Ane Bučević, jer sam vernik": Maja "pecnula" snajku i Konstraktu

- Ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma - rekla je pevačica o Konstrakti

  • 6
Ana Bučević, Maja Nikolić i Ana Đurić Konstrakta Foto: Nikola Tomić, Instagram/safariduha, Marko Jovanović

Pevačica Maja Nikolić podržala je kolegu Acu Lukasa i otkrila šta misli o predstavnici Srbije na Evroviziji, Ani Đurić Konstrakti, a nije štedela ni svoju snajku, motivacionog govornika, Anu Bučević.

- Uvek sam bila na Lukasovoj strani. Ja sam s njim počinjala karijeru, prvi nastup u Švajcarskoj sam imala s njim i mnogo ga volim. Jedva čekam epilog suđenja, sigurna sam da ima sve dokaze o kojima priča - rekla je Maja, a zatim otkrila šta misli o Konstrakti.

- Ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma. Ja sam mnogo nagrađivani umetnik i najmlađi istaknuti umetnik u Srbiji. To je recitacija, nije ni repovanje. Ako narod ili neko ko voli Konstraktu, misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće poslati ništa novo.

Majin brat Marko Nikolić nedavno se oženio sa Anom Bučević, a pevačica otkriva da neće ići na "koučing" kod snajke.

- Neću, ja ne praktikujem takav vid rada na sebi. Postim svaki post već 22 godine i praktikujem duhovni rad na sebi i sve što preporučujem svima jeste da pročitamo knjige naših velikih svetitelja, Nikolaja Velimirovića, žitija Svetog Save - rekla je Maja.

- Bilo koja žitija naših pravoslavnih filozofa i svetitelja, pa ćete videti i naći odgovore na iskušenja današnjeg sveta. Nemam ništa protiv motivacionih govornika, ali takav vid rada na sebi ne upražnjavam - dodala je pevačica za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bana

    26. mart 2022 | 19:04

    Maja je zaista iskrena. Ja je vidjam u crkvi. Pricescuje se. A znamo da je Sveto Pricesce najmoćnije naravno ako ga vernik uzima sa strahom i pokajanjem. A sto se tice njene snajke Ane meni je draga jer je puna ljubavi i nežnosti. Ali ona uci ljude da zive srecan ovozemaljski zivot a Hriscanstvo je religija koja ne obecava raj na zemlji vec u Vecnosti. Maji svaka čast. A Ani zelim da tako puna Ljubavi predje u Pravoslavlje. A kako se udala za Srbina verujem da ce i to biti.

  • Sani

    26. mart 2022 | 21:25

    Bravo majo.

  • Toma

    27. mart 2022 | 10:53

    Jao sta lupeta Maja.. Svi znamo kakva je to dosada od žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA