≫ 

Emina i njen brat preselili majku iz Novog Pazara u Tursku? Porodičnu kuću izdali konzulatu

- Pre izdavanja, Emina i Mirsad su u kuću uložili oko milion evra - rekao je izvor

  • 2
AmiG Show Foto: ATA images

Kuća pevačice Emine Jahović i njenog brata, bivšeg košarkaša Mirsada Jahovića koji se u javnosti predstavlja kao Turkdžan, u Novom Pazaru pre nekoliko meseci postala je navodno Konzulat Republike Turske.

Oni velelepnu kuću izdaju za navodno 2.000 evra mesečno, a glavni razlog za to je što su boravili u njoj minimalno tokom cele godine i nisu želeli da propadne, jer su oni su konstantno bili na relaciji Istanbul - Beograd.

- Emina i Mirsad su došli na ideju da kuću izdaju turskom konzulatu za oko 2.000 evra mesečno, jer nisu toliko boravili u porodičnom domu. Jedino ih je za Novi Pazar vezivalo to što im je u toj kući boravila majka. Smatrali su da je idealna opcija da zarade dodatni novac od kuće koja je renovirana i velelepno izgleda - rekao i izvor i dodao:

- Turski konzulat im je ponudio zadovoljavajuću cifru i oni su oberučke prihvatili ponudu. Bili su svesni da kuća ne treba da propada, već da je neko iznajmljuje i koristi. Na taj način će imati svotu novca koja im je sasvim dovoljna da je kasnije renoviraju i opreme još boljim nameštajem.

- Pre izdavanja, Emina i Mirsad su u kuću uložili oko milion evra- Pre izdavanja, Emina i Mirsad su u kuću uložili oko milion evra. Nameštaj je dolazio iz inostranstva i nisu štedeli ni centa kako bi sve izgledalo kako su oni zamislili. Dosta elemenata u domu pristiglo je iz Istanbula, ali i iz Italije. Jedan od najboljih arhitekti u regionu je radio dom koji je po svemu sudeći trenutno najskuplji u Novom Pazaru - rekao je izvor i dodao:

- Kada su se članovi turskog konzulata uselili, oni su odlučili da naprave određene izmene u okviru doma. Naime, dodatno je pojačan broj sigurnosnih kamera kako bi čitav objekat bio obezbeđen na advekatan način. Pored najnovijeg video nadzora, na ogradu je dodata bodljikava žica kako niko ne bi mogao da narušava privatnost upadanjem na tuđu teritoriju. U dvorištu se takođe sve vreme nalazi sivi automobil u kojem je obezbeđenje, dok se sa zadnje strane dvorišta nalazi portirnica.

S obzirom na to da je njihova majka boravila u tom domu od kada su je izdali Mirsad je odlučio da je preseli kod njega u Istanbul.

- Emina i Mirsad nisu želeli da presele majku na neku drugu lokaciju u Novom Pazaru, već su odlučili da je za nju najbolje da boravi kod Mirsada u Istanbulu. Tamo se oseća kao kod kuće, ima sve privilegije koje poželi, a deca i unuci je gledaju kao malo vode na dlanu. Sve joj želje ispunjavaju. Do kraja života ne mora ničime da se bavi - naveo je izvor.

- Rekli su joj da je njeno samo da uživa i da se ne opterećuje trivijalnim stvarima. Majka je u Novom Pazaru, pre izdavanja kuće turskom konzulatu, uvek bila usamljena, jer su Emina i Mirsad slabo posećivali taj grad. Sada im je mnogo bliža i pored Mirsada, u Istanbulu uvek može da poseti Eminu i bude sa njenom decom - rekao je izvor za Blic.

Emina u Istanbulu živi sama sa sinovima Jamanom i Javzom i to od kada se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala. Eminin brat Mirsad drži i jedan od najpopularniji kafića u centru Novog Pazara u koji je uložio preko 100.000 evra.

- Kako se priča ovde po Novom Pazaru, Mirsad je uložio ni manje ni više nego 100.000 evra u kafić u centru Novog Pazara. To je jedan od najpopularnijih lokala i u njega dolaze oni sa dubokim džepom. Mirsad retko kada svraća u njega, jer je često u Istanbulu, ali ima tim ljudi koji o kafiću vode računa i kojima je dao poverenje da lokal uvek bude na najvišem mogućem nivou kada on nije tu. Plaća ih dobro, te nema sumnje da su zaposleni zadovoljni poslovnim angažmanom - rekao je izvor.

Video: Emina Jahović pokazala kako izgleda njen dom u Istanbul: Pogled sa terase je prelep

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA