"Ne vredi, lakše je animir damama": Sanja isprozivala gošće, pa izazvala lavinu komentara

Aleksandra se tada uhvatila za glavu i počela da se smeje, dok se Viktorija samo osmehnula na Sanjine konstatacije

  • 4
Sanja Marinković Foto: ATA Images

Zadrugarke bile su gošće emisije "Magazin In", a na društvenim mrežama lavinu komentara izazvala je voditeljka Sanja Marinković svojim konstatacijama.

Sanja se u jednom trenutku dotakla ljubavnog života Anđele Đuričić, koja je u rijalitiju imala vezu sa Matejom Matijevićem. Voditeljka je pitala Anđelu da li je pokušala da se muva sa nekim drugim pored Mateje kako bi mu udarila čežnju, a onda je usledio šok za druge gošće.

- Ja ne mogu da pogledam nekog drugog dok sam zaljubljena u njega, ja bih najviše volela iz inata da popijem kafu sa Markom, flertujem, ali ne ide mi - rekla je Anđela.

Sanja je potom pomenula Viktoriju Mitrović i Aleksandru Nikolić, koje su javno priznale svoju prošlost pred kamerama rijalitija.

- Ma, ne vredi kada nisi Viktorijin ili Aleks mentalni sklop. Ispade lakše ovim animir damama, a ne tebi. One se poigravaju kako im se sviđa - rekla je Sanja, a Anđela se zbunila i dodala:

- Pa, ne znam...

Aleksandra se tada uhvatila za glavu i počela da se smeje, dok se Viktorija samo osmehnula na ove konstatacije. Zbog Sanjine opaske odmah počeli da se nižu komentari.

"Skroz neprijatna situacija", "Sanja, ja bih ovo shvatila kao uvredu", "Ona je taj tip ličnostil, što na umu to na drumu", "Aleks samo što se ne onesvesti koliko joj je neprijatno", "Sanja, povedi računa šta pričaš", neki su od komenatra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    27. mart 2022 | 15:27

    Za Sanju ne postoji lepa rec,jednostavno nit je lepa nit zgodna a najmanje pametna

  • Dend

    27. mart 2022 | 15:22

    Vreme je čudo, gazi sve i ostavlja trag pa ni hiruške estetske promene ne uspevaju ! Još kad progovori, treba to istrpeti.

  • SrbskiBek

    27. mart 2022 | 19:52

    Sanja..nikad od tebe "riba" !!! Veruj mi na rec.Nit "kuka nit struka" ..dzaba ti sve !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA