Vikend Top 5 Tik Tok

Pogledajte šta je to tokom vikenda bilo najaktuelnije na ovoj društvenoj mreži

  • 0
TikTok Foto: Printskrin/TikTok

1. Zadirkivanja između parova su normalna stvar, a na ovakvu situaciju devojka je imala sasvim očekivanu reakciju.

@boris_planic Nije se dobro zavrsilo 🤣🔪 #foryoupage #fyp #fypシ #foryou #viral #tiktok #tiktokbalkan #pageforyou_🔥 ♬ original sound - boris_planic

2. Mladenci su svoj provod na svadbi digli na viši nivo i ispunili svoju, ali želju mlađih gostiju da atmosferu prodrmaju uz Vojažev prošlogodišnji hit "Pleši".

@paavlovi.c pre le po ! 😍 @Voyage #fypシ #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Katarina Pavlovic

3. Svako ko je živeo u studentskom domu osetio je čari domskog noćnog života, ali svakodnevnica ume da bude jako mučna, pogotovu ako vam manjkaju određeni uređaji koji olakšavaju život, pa se studenti dovijaju na različite načine.

@_n.a.t.a.__ #foryou #fypシ #domucenika ♬ original sound - _Tamara_

4. Tematski dan u školi pod parolom "Donesi sve sem ranca". Evo koje su to sve kreativne i ujedno sulude ideje imali ovi učenici.

@elminavrtagic stay till the end HAHAHA#fyp #school #gimnazija #funny #bringanythingbutabackpack ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) - Kevin Gates

5. Kada izlazak ne prođe kao što je planirano, moramo nečim bar utoliti to neraspoloženje, a neretko se dešava da hrana "posle grada" bude i najbolji deo te večeri.

@aniastanojevic♬ nyokosuzu - ︎

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA