≫ 

Pevačica ostavila mikrofon zbog politike, pa se pokajala: "Nijedan odlazak iz fotelje nije lak"

- Kada si gradski funkcioner moraš drugačije da se ponašaš. Sa ove tačke gledišta nikada ne bih menjala mikrofon za fotelju - rekla je Jellena

  • 5
Jelena Lalović Jellena Foto: Marko Jovanović

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, harala je estradom, međutim, odjednom se povukla sa javne scene i to čini se baš u momentu kada je bila na samom vrhuncu karijere.

Jellena je već neko vreme bila posvećena diplomatiji i bila na funkciji direktora jedne javne ustanove, a sada je nakon mnogo godina otkrila da li se kaje što je mikrofon zamenila foteljom.

- Što se tiče deteta mi je drago jer sam mogla lepo da mu se posvetim i ne kajem se zbog toga, ne bih ništa menjala, ali posao koji sam radila mi je doneo iskustvo, ali mi nije na žalost doneo ništa osim što su me neki ljudi zamrzeli ili stekli neko drugačije mišljenje o meni - rekla je Jellena.

- Zbog toga mi je baš krivo, a u stvari sam ja baš ovakva kakva sam na estradi, a tamo sam bila jako stroga, nisam samu sebe mogla da prepoznam. Bila sam tu potpuno neprepoznatljiva, a ovde je lepo kada pevaš i kada si opušten - istakla je pevačica.

Jelena je dodala da se nakon duže pauze nije lako vratiti i nastaviti kao da se ništa u međuvremenu nije dogodilo.

- Sad se teško vraćam na onu cenu koja je bila nekada, žao mi je što sam tu malo popustila, moje kolege su dolazile na moje nastupe. Kada si gradski funkcioner moraš drugačije da se ponašaš. Sa ove tačke gledišta nikada ne bih menjala mikrofon za fotelju - rekla je Jellena za Grand Online i dodala:

- Nijedan odlazak iz fotelje nije lagan, ali nisam se ja rodila u fotelji.

Video: Završila u Hitnoj pomoći jer nije puštala gasove: Bombastična pevačica trpela užasne bolove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. mart 2022 | 05:47

    Kakva pevačica takva i političarka.

  • Disko

    29. mart 2022 | 01:57

    Kom vrhuncu zivota ti?

  • Nina

    29. mart 2022 | 23:41

    Nit si znala da pevas, skidala si se koliko si mogla, onda nestala... Krkin ili ciji kadar... Ma.... Evo ne znam ni sto oni pisu ni sto ja budala ovo citam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA