Nina Badrić o Konstrakti: "Kladila sam se u večeru kad sam je čula"

Hrvatska pevačica je prokomentarisala ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evrosongu

  • 0
Nina Badrić, Konstrakta Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Nina Badrić je iskreno pričala o jačem polu, otkrila je da je emotivna kao i njene pesme, ali je pomenula i ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evrosongu Konstraktu.

Da li prihvatate poraze u ljubavi?

- Nema tu šta da se ne prihvati, ako se dese, preboliš ih najbolje što možeš, ideš dalje kroz život sa jednim iskustvom više. Emotivna sam, senzibilna, nežna, bez obzira što to tako ne izgleda, ali svako od nas navuče neku masku. Moja maska je humor.

Da li ste obazrivi sa udvaračima?

- Ne padam uopšte na njih (smeh). Moj najveći problem u životu je što se teško zaljubljujem. Poslednji put sam se zaljubila pre 10 godina. Volela bih da ponovo osetim tu strast i ljubav prema nekom partneru. Kada si u godinama teško te čovek može oduševiti osim ako nije dobar i kvalitetan.

Šta vaš partner treba da ima?

– Ne znam, kada bih znala da odgovorim na to pitanje, odgovorila bih za milion dolara (smeh). Padam na dobrotu, džentlemene, frajere starog kova, kojih gotovo da više nema. Ne volim nepristojne i arogantne muškarce. Ne mislim da voliš nekoga više ako ga uvrediš. Ne padam na te fore. Ne mora biti milijarder, samo čovek koji ima svoj posao i profesiju u kojoj uživa. Zapravo je najvažnije da se nađemo na istoj talasnoj dužini.

Nina se dotakla i naše predstavnice na "Evroviziji" Ane Đurić Konstrakte, i sigurna je da će ostvariti dobar plasman u Torinu.

Čula sam letimično, sviđa mi se strašno Sara Jo. Međutim, kada sam videla Konstraktu ostala sam bez reči. Ne znam kada me je nešto u poslednjih 15 godina oduševilo kao ona. Kada sam je videla rekla sam da pobeđuje i kladila sam se u večeru. Nakon toliko dugo godina se na bini pojavila jedna "normalna" žena koja priča jednu svakodnevnu priču na ciničan i duhovit način. Sigurna sam da će u Torinu biti druga ili treća, ako ne i prva – rekla je Nina za "Blic", koja bi rado snimila duet sa njom.

Video: Marija Šerifović: Ako me Konstrakta pozove neću ići sa njom u Torino, a evo i zašto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA