≫ 

Bio je Karleušin miljenik u Zvezdama Granda: Nemanja Đurđević je otkrio Jeleninu "veliku" tajnu

Otkrio je da priželjkuje da snimi duet sa koleginicom Aleksandrom Mladenović

  • 1
Jelena Karleuša  Nemanja Đurđević Foto: ATA Images, Printskrin:Instagram/nemanja.djurdjevic_official

Učesnik prethodne sezone "Zvezda Granda", Nemanja Đurđević, istakao se kao pevač neverovatnog vokala, ali i pozitivne energije kojom pleni na svakom nastupu.

Pre nekoliko nedelja Nemanja je izdao prvi singl u svojoj karijeri pod nazivom "Vatromet", a pesma već beleži ozbiljan broj pregleda na platformi Jutjub.

Nemanja je tokom takmičenja bio u timu Jelene Karleuše, a otkrio je nedavno kako je bilo sarađivati sa njom i otkrio da pop zvezda bez obzira na to što tokom takmičenja uglavnom nije imala lepe reči o narodnjacima, iste obožava da sluša.

- Bilo je burno sarađivati sa njom, ali ozbiljno iskustvo. Bio sam jedini narodnjak kod nje u timu i bilo je teško izabrati pesmu. Inače, ona mnogo voli narodnjake iako snima to što snima, ali obožava narodnjake i dobru narodnu muziku - rekao je Nemanja u emisiji Grand magazin nedavno.

Nemanja veoma temljeno radi na svojoj karijeri, te već uveliko sprema nove pesme, a kako kaže, priželjkuje da snimi duet sa koleginicom Aleksandrom Mladenović.

Njegovu novu pesmu poslušajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA