Lazić posle nekoliko udesa i ugrožavanja svog i tuđih života ima vozačku dozvolu, evo kako

Pevač je priznao da je ranije ugrožavai svoj, ali i tuđe živote, nebezbednom vožnjom, a kako tvrdi, to se sada promenilo

  • 5
Darko Lazić Printskrin: Telegraf

Folk pevač Darko Lazić nekoliko puta imao je udas, a pre više od tri godine život mu je "visio o koncu", međutim, pevač ima vozačku dozvolu.

Lazić je 2019. godine imao saobraćajnu nesreću i tom prilikom je vozio bez vozačke, koja mu je ranije oduzeta,  a sad je otkrio da ima vozačku dozvolu za motor i da mu ona nikad nije ni oduzeta.

- Ja ne znam šta su se svi okomili na mene. Dozvolu za motor mi niko nikad nije oduzeo! Ma neka mi se napuše k*** svi koji kažu da nemam dozvolu. Dosta mi je više da se svi bave mojim životom. Zar nemaju preča posla? Nikog ne diram, a na mene su se svi okomili. Ljudi, gledajte svoja posla i prestanite da budete zavidni - rekao je Darko.

Pevač je priznao da je ranije ugrožavai svoj, ali i tuđe živote, nebezbednom vožnjom, a kako tvrdi, to se sada promenilo.

- Tačno je, imao sam čukanja ranije. Motor mi je bio potpuno uništen, ali sada sam obazriv! To je bilo dok sam bio mlad i lud. Moram da napomenem da nikad ne vozim pijan! Vodim računa o svom životu - dodao je Lazić, pa spomenuo devojku i koleginicu Barbaru Bobak.

- Barbara i ja volimo da se vozikamo motorom. Nemam strah od brze vožnje, iako sam imao više udesa. Planiram uskoro da kupim najbrži motor! Ako je najbrži, onda je i najskuplji i najbezbedniji. Voziću ga dok sam živ! Ma niko me neće sprečiti u tome. Nemam nikakav strah, a bitno mi je i da se ne plaše ni osobe koje se voze sa mnom - rekao je Lazić za Informer.

Video: Darko Lazić našminkan, o čemu se ovde radi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    1. april 2022 | 11:08

    Zabole mene .... za tebe slobodno se nali i nasmrkaj pa udri u zid al ti majmune ugrozavas druge ljude Zato se bavimo tobom Sto se ne bavimo recimo Radanovicem

  • DDF

    1. april 2022 | 11:15

    Tebe niko i ne dira,ti sam nasilnickom voznjom nas ostale ugrozavas,o tome je cela poenta

  • Aca

    1. april 2022 | 10:24

    Auuuuuuuu brate na sta lici ovo stvorenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA