≫ 

Tea Tairović se u providnoj haljni spuštala gore-dole, dok je atributima "treskala" padale su vilice

Pripijena kreacija istakla je Teine bombastične atribute, a kada je "zamešala" njima napravila je haos

  • 6

Popularna pevačica Tea Tairović na nastupu u Bugarskoj "zapalila" je masu u providnoj haljini, a vrelim plesom dovela je atmosferu do usijanja.

Tea važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica, a kažu i da je kraljica bakšiša, a kako i ne bi, kad je ceo "paket", i stas, i gals, i scenski nastup, a pred ovom kombinacijom niko ne ostaje ravnodušan.

Pevačica je nastupala u jednom klubu u Sofiji, a za ovu priliku izabrala je providnu haljinu od tila ispod koje je nosila crni donji veš. Pripijena kreacija istakla je Teine bombastične atribute, a kada je "zamešala" njima napravila je haos.

Dok je izvodila svoj hit "Hajde", Tairovićeva je vrckala, spuštala se gore-dole, zatim i tresla atributima poput profesionalnih plesačica, tada su svi zasigurno gledali bez treptanja u nju.

Sudeći po snimcima, Tea je napravila ludilo atmosferu i zapalila masu svojim vrelim plesom u providnoj haljini.

"Ludilo koliko energije", "I, opa", "Kakva bomba", "Tea je živa vatra", "Svaka čast i stas, i glas, i scenski nastup", "Nije čudno što je kraljica bakšiša", "Blago kući u koju ona uđe", "Grmi kako dobro izgleda, a izgra za medalju", neki su od komentara.

Podsetimo, pre nekoliko meseci na društvenim mrežama isplivao je Tein intimni snimak, a pevačica nikada u javnosti nije htela da govori na ovu temu već je kratko i jasno svaki put rekla da "nema komentar".

Video: Tea Tairović zamešala kukovima pred Lukasom na svadbi njegovog sina: Grudi samo što joj nisu ispale

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA