Lukas oduševljen žrebom u Kataru: "Otreskaćemo Švajcarsku, ni Brih im neće pomoći"

Aca je otkrio da će u Kataru bodriti naše reprezentativce

  • 7
Aca Lukas fudbal utakmica Crvena Zvezda Glazgov Rendžers Foto: Telegraf.rs

Reprezentacija Srbije žrebom u Kataru dobila je protivnike u grupi G. Naš tim igraće protiv Brazila, Švajcarske i Kostarike u borbi za osminu finala Svetskog prvenstva.

Folk zvezda Aca Lukas u razgovoru za Telegraf otkrio je da je zadovoljan žrebom, te da ga je posebno obradovala činjenica da će naša reprezentacija odmeriti snage sa Švajcarskom.

- Niko nije srećniji od mene, skakao sam kada sam čuo da ćemo konačno Švajcarskoj da naplatimo onaj "dug" iz Rusije i to sa kamatom. Otreskaćemo ih. Neće im ni Brih pomoći, neka dovedu i njega da sudi. Imamo silu a ne reprezentaciju - rekao je Lukas pa dodao:

- Idem u Katar. Već sam rezervisao svoje mesto. Momcima ću dati punu podršku jer je zaslužuju. Još jednom bih želeo da čestitam svima kao i majstoru ove igre selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju -kaže Lukas.

Podsetimo, reprezentacija Srbije u na Svetskom prvenstvu u Rusiji bila je poražena od reprezentacije Švajcarske.Taj duel ostavio je iza sebe velike kontroverze, pre svega zbog odluke sudije Feliksa Briha da ne pogleda VAR snimak i samim tim ne dosudi penal nad Aleksandrom Mitrovićem, a poraz koji su "Orlovi" doživeli golom Đerdana Šaćirija u 90. minutu posebno je zaboleo sve navijače srpske reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA