≫ 

Majka i ćerka pokorile Evropu: Ceca i Anastasija održale koncerte za pamćenje

Majka i ćerka pokorile Evropu

  • 7

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Slovenačkom gradu Velenje, dok je mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović upriličila svoj drugi nastup u Stugart.

Ceca je pred krcatom dvoranom pevala nadaleko poznate hitove.

- Dobro veče Slovenijo, hoćemo da napravimo večeras provod za pamćenje?- poručila je Ceca po izlasku na binu, dok je publika aplaudirala i u glas skandirala njeno ime.

Sedam stotina kilometara dalje mlada muzička zvezda održala je svoj drugi po redu koncert, a da se publika provela fenomenalno i da je sve bilo ispunjeno do poslednjeg mesta svedoče brojni snimci i fotografije.

- Večeras želim da se sjajno provedete i da kući odete srećni i nasmejani - rekla je Anastasija, a potom zapevala svoj hit “Rane” koji na najvećoj muzičkoj platformi ima oko 85 miliona pregleda.

Nakon više od sat vremena, Anastasija je pozdravila publiku, a oni su dozivali Ražnatovićevu u želji da otpeva još nekoliko pesama.

Isto veče u klubu u kojem je nastupala Anastasija, bilo su pevačica Marina Visković i reper Gazda Paja koji su održali svoje nastupe. Nakon održnih koncerata Svetlana i Anastasija zaputile su se u Beograd, gde će se tokom popodnevnih časova pojaviti na izborima i dati svoj glas.

Video: Ceca o Anastasijinim nastupima u inostranstvu: Napravila je lom, prezadovoljna sam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    3. april 2022 | 12:38

    Hahaha,pokorile celuuu Zitoradju 😁

  • dg

    3. april 2022 | 12:36

    Mala nađe veze. Šlepa se uz staru.

  • Šta ti je sila

    3. april 2022 | 14:40

    Njih dve za jedno veče pokorile celu Evropu a Putin mesec dana ne može ni Ukrajinu da pokori.😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA