Kaja Ostojić nije štedela svog bivšeg muža: "Neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim"

Muzička zvezda oglasila se preko društvenih mreža

  • 3
Kaja Ostojić Foto: Instagram/kaja_ostojic

Katarina Kaja Ostojić oglasila se na društvenim mrežama gde je osula paljbu po svom nekadašnjem suprugu Nikoli Dragojloviću, nakon što je on za "Kurir" naveo da da nije iznenađen što je kum i menandžer njegove bivše supruge Dušan Banjac uhapšen.

- U prilog "izjavama" ovih nekih prikaza iz moje ružne prošlosti (veoma mladih i nezrelih godina), najbolje govori činjenica da njegovo dete, koje je "kukavički kršteno iza njegovih leđa", sa njim ne razgovara i drži ga na "blok-u". Sva zla koja je on naneo meni i mom detetu ne bi stala u ovaj tekst, neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim, jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom provedenim u zatvoru, ali ću se sad postarati da se obratim tužilaštvu i za to i za šta god mogu. Čovek koji je osuđivani narko diler, čovek koji je proveo 15 godina života u zatvoru, koji se nikada nije brinuo o svom detetu, iako ja to nikad nisam branila, čovek koji je fizički nasilnik i samo je pitanje dana kada će i zbog toga biti iza rešetaka, priča i morališe, uzima u usta hrišćanstvo koga i te kako nije dostojan - napisala je Kaja na Instagramu i dodala:

- Ja ovde uopšte nisam bitna. Ono što je bitno i tragično je bolesna mržnja koju dotični gaji prema meni, umesto da mi bude zahvalan što je njegovo dete, bez dana njegove pomoći, sada jedna divna devojka, ispravna, odrasla u Belgiji, aktivna na sportu i trenutno na studijama u Americi. I da, ona se svog oca stidi, kao i ja, i upravo zbog toga sam u jednom trenutku svog života želela da prekinem svaki kontakt sa njim - navela je ona.

Video: Kaja u tanga bikiniju pozdravila obožavaoce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Captan Nemo

    4. april 2022 | 07:58

    Muzicka zvezda 😁 pa dobro ljudi jel ste vi realni?!

  • 😷😷😷😷😷

    4. april 2022 | 00:54

    Ali se ne stidis da ih menjas ko carape

  • Sramota je potrosna roba

    4. april 2022 | 18:00

    Jadna ta deca sa svima vama « uspesnim » roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA