Beogradska vila Ane i Vlada Divca luksuz je koji malo ko sebi može da priušti: Izgleda kao manji hotel

Kuća Vlada Divca jedna je od najluksuznijih u Beogradu

  • 9
Snežana i Vlade Divac Foto: ATA Images, Instagram/ana_divac

Ana i Vlade Divac u toku godine borave na dve adrese; jedna je u Srbiji, druga u Americi. Par je dugo živeo u Sakramentu, koji je odnedavno zamenio sunčanim Los Anđelesom, gde su kupili prostranu kuću.

Njihova vila u Beogradu jedna je od najluksuznijih, a po enterijeru podseća na omanji hotel. Budući da je Ana Divac aktivna na društvenim mrežama, javnost je u više navrata bila u prilici da zaviri u unutrašnjost doma, koji bi mogao da se nađe na stranicama bilo kog prestižnog magazina o uređenju životnog prostora, piše Hello.

U prvom planu su crno-bele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata. Masivni komadi nameštaja su modernog dizajna, a dominiraju topli sivoplavi tonovi.

Prostrani dnevni boravak, u kojem su svoje mesto našla dva dvoseda, teget i žute boje, povezan je sa trpezarijom. To je, ujedno, omiljeni deo kuće petočlane porodice koja zbog brojnih obaveza nema baš mnogo prilike da bude na okupu u punom sastavu.

Jedan deo zauzima bogato opremljena biblioteka, a supruga nekadašnjeg košarkaškog asa ne krije da najviše uživa u pogledu na umetničku sliku u zlatnom ramu.

- Volim kad otvorim vrata mog beogradskog doma i vidim nju. Ona sve čini stvarnijim i uverljivijim u mom životu. Verujem u dobrotu, ljubav, saosećanje, radost, čuda.

Iako je prilično angažovana na raznim poljima, a pre svega u humanitarnoj fondaciji koju su osnovali pre 15 godina, Ana Divac dozvoljava sebi i hedonističke momente - bilo da je reč o slatkom zalogaju ili izležavanju u krevetu.

Kako izgleda dom Ane i Vlade Divca, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kako izgleda imanje na Kosmaju koje je Novak Đoković kupio od Karića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA