≫ 

Tina Ivanović: Boli me što Zvezdanu nisam rodila dete, to mi je neostvarena želja

- Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo - rekla je Tina

  • 0
Tina Ivanović, muž Zvezdan Printskrin: Instagram/tinaivanovic

Pevačica Tina Ivanović otvorila je dušu te priznala da joj neostvarana želja da ima dete sa suprugom Zvezdanom Anđićem. 

Naime, pevačica je otkrila da su ona i Zvezdan godinama pokušavali da dobiju dete, ali kako kaže nije im se dalo te joj je to bolna tema.

- Jedina stvar koju nisam ostvarila u životu je da rodim dete Zvezdanu. Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo jedno drugo, a sreća je što oboje imamo decu iz prethodnih brakova - rekla je pevačica, a onda otkrila da li prodaje kuću za 700.000 evra kako se navodi u medijima.

- Pa računali ste samo jednu kuću, ali i ova druga vredi još toliko. Istina je da smo Zvezdan i ja odlučili da prodamo oba objekta. Jedan je stambeni prostor sa dva lokala, a drugi je predviđen za motel. Zvezdan je hteo da otvori diskoteku, ali ja sam se protivila tom predlogu jer ne želim buku oko kuće - rekla je Tina, a onda otkrila gde će ona i Zvezdan živeti.

- Imamo dosta planova, o tom potom, volela bih za početak da se preselimo u neki izolovaniji deo, mirniji, okružen prirodom... - rekla je pevačica za Kurir.

Pevačica se osvrnula i na zdravstveni problem koji ima, te otkrila da svako jutro mora da uzima terapiju.

- Imam usporen rad štitne žlezde, takozvani Hašimoto. Mislim da se svaka druga osoba na planeti suočava s tim problemom. Nažalost, stres, tempo života, sve što nosi moj posao su me doveli do toga da moram da usporim. Svakog jutra uzimam terapiju, promenila sam ishranu i držim bolest pod kontrolom.

Video: Goca je u Pragu zbog vantelesne, a onima koji je pitaju da li je trudna poslala je brutalnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA