≫ 

Evo kako je Huso nakon novog raskida i svađe Dalile i Filipa Cara

Husova naslednica i njen dečko raskinuli su po ko zna koji put i tom prilikom pale su teše reči i uvrede, a Dalila zbog kraha veze neprestano plače

  • 2
Dalila Dragojević, Huso Mujić Foto: TV Pink, Telegraf.rs

Huso Mujić, otac zadrugarke Dalile Dragojević, otkrio je kako je nakon još jednog u nizu raskida Dalile i Filip Cara.

Naime, Husova naslednica i njen dečko raskinuli su po ko zna koji put i tom prilikom pale su teše reči i uvrede, a Dalila zbog kraha veze neprestano plače.

Kako je ranije isticao, sve Filipove uvrede upućene njegovoj ćerki mu teško padaju i ne može da se pomiri sa tim da mu Dalila preko svega prelazi, pa mu je i nekoliko puta bilo loše, a nakon haosa kontaktirali smo Mujića kako bi sa njim proverili kako se oseća.

- Dobro sam, hvala Bogu - rekao nam je Huso, a raskid Dalile i Cara ga ovog puta nije pogodio.

Podsetimo, Huso je nedavno za domaće medije otkrio da ga je sramota zbog nedavnog pomirenja Dalile i Cara koje nije dugo potrajalo.

- Šta vredi savetovati, već jesam, ali to ne vredi ništa. Do nje ne dolazi ništa. Ne znam zašto se miri sa njim stalno. Nije nikako dobro. Sramotu još veću dobijam i goru. Sad tek čujem da su se pomirili, a rekla je da to nikada neće uraditi. Car me ne zanima uopšte, to je jedan hohštapler i kriminalac, on svakoj devojci upućuje uvrede. Sili se nad slabim od sebe - rekao je Huso.

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rakikavasaki

    4. april 2022 | 18:32

    Sve sto radi sigurno nije naucila u vrticu ili u skoli sve polazi od kuce bolje bi vam bilo da vi kao roditelji preispitate sebe da niste mozda vi grijesili u njenom odgajanju

  • Krlja

    4. april 2022 | 20:09

    Koga je napravio i odhranio msm na Dalilu dobro je i do sad izdrzao 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA