≫ 

Poznata beogradska dizajnerka objavila video maloletne ćerke kako vozi automobil

Dijanina ćerka sedi bez pojasa na mestu vozača, upravljla vozilom u pokretu, dok su vrata automobila otvorena

  • 11

Dijana Radonjić, vlasnica poznatog brenda haljina, objavila je snimak zbog kog su se usijale mreže i koji je izazvao lavinu komentara.

Naime, Dijana je na Instagram profilu "Diline kids", gde deli momente svojih bliznakinja i sina, objavila snimak kako njena maloletna ćerka "vozi automobil".

Dijanina ćerka sedi bez pojasa za volanom, za koji se drži i upravlja, dok se automobil kreće brzinom kojom pored nje otac ubrzano hoda i snima je, a vrata su otvorena.

Dizajnerka je u opisu navela da je njena naslednica tokom boravka kod oca i njenog bivšeg partnera Nikole upravljala automobilom, a ona je taj snimak podelila na mrežama i pohvalila se kako devojčice imaju "ludog" tatu, kako deluje, u pozitivnom smislu.

- Mislila sam da je moj tata blesav jer me je u  5 osnovne naučio da vozim auto, ali sa manuelnim menjačem, ali izgleda da je ovaj tata jos luđi. Pogledajte i sve će vam se kazati samo - napisala je Dijana uz snimak.

Snimak maloletne devojčice koja "vozi" automobil" izazvao je brojne reakcije, ali i se i masovno šeruje na mrežama i komentariše.

"Svi je napadate, a Nikola je taj koji je ćerki dao auto, vidi se odraz kako trčkara", "Mene interesuje, s obzirom na to da ima tri papuče, znači manuleac, šta je on to ubacio auto u prvu i oustio dere da se vozi?", "Treba da živi, sve po redu, a ne tako", "Sramota bi bilo da ovo prođe nekažnjeno", "Meni ste simpa, ali mislim da ovo nije okej", "Šta vam je ljudi, i mene je ćale učio da "vozim" kad sam bila mala", "Nije okej da tata dete izlaže opasnosti", neki su od komentara.

Video: Vreli kadrovi srpske blogerke u bikiniju: Ali nije htela da objavi jedan video do kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    5. april 2022 | 11:05

    Za ovo , u civilizovanim zemljama se "oduzima " dete ( provremeno/ trajno starateljstvo ), a takvi de..li krivično gone .

  • Ana

    5. april 2022 | 14:51

    Ovo nije prvi out, ovo je osoba koja se hvali da ne stavlja pojas, da deca ne koriste sedista, da nisu cak ni vezana, da vozi bez dozvole..hocete jos da nabrojimo..i naravno da za nju nema kazene, pitas se zasto!?

  • Bg5544

    5. april 2022 | 18:02

    Kada ti iz dupeta viri praziluk...i nije beogradksa vec Cacanska ...toliko.Jadnica zeljna paznje!🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA