≫ 

Kristijan "opleo" po Dejanu Dragojeviću: "On je sadista koji zlostavlja Aleksandru"

Golubović je izneo i intimne detalje iz zadrugarkinog života

  • 3
Kristijan Golubović Printskrin: TV Pink

Kristijan Golubović izneo je jezive detalje iz života Aleksandre Nikolić, starlete s kojom je bio blizak tokom boravka u Šimanovcima.

On nije štedeo ni Dejana Dragojevića koga je nazvao "degenerikom i nasilnikom".

- Dejan je jedan degenerik. On je u odnosu sa Dalilom ispao žrtva, ali suštinski je kreten. Ježim se kada vidim kako se ponaša prema Aleksandri. Ja Aleks jako gotivim i kada sam se svađao sa njom u Zadruzi 4, gldedao sam da ne pređem granicu, da je ne povredim jer znam kako je težak život imala - rekao je Golubović i otkrio za Alo:

- Dejana je kao jako neiskusnog uzela pod svoje bivša prostitutka Dalila. U njihovoj vezi, a kasnije i braku, ona je bila dominantna žena, a Dejan je bio mazohista koji uživa u njenom maltretiranju. Međutim, nakon što su se razišli, on je naišao na Aleks, koja je skroz drugačiji mentalni sklop od Dalile. To je devojka koja čitav život gleda i trpi nasilje, i on je po prvi put dobio priliku da bude dominantan i da se nešto pita u odnosu. Međutim, umesto da je čuva, on je počeo da maltretira Aleksandru - rekao je bivši zadrugar, pa otkrio zbog čega ona trpi takvo nasilje.

- To je devojka koja čitav život gleda i trpi nasilje. Aleks je čitav život gledala oca nasilnika koji je tukao majku i maltretirao nju. Kasnije je zbog teškog života krenula stranputicom, i u Švajcarskoj su je mlatili od batina. Znam za situaciju kada su je Šiptari držali zatvorenu u stanu i danima se iživljavali nad njom. Polomili su joj nos i bilo je pitanje da li će živa izaći iz tog stana - rekao je Kristijan.

- On je primetio da Aleks sa sobom vuče ozbiljne traume, to se vidi po njenom izlaganju i ponašanju. Dejan je sadista koji je to iskoristio i počeo da se i on iživljava nad njom. To govori o tome koliki je licemer i loš čovek. Aleks je prošla i sito i rešeto i zaslužuje da konačno kraj nekoga bude srećna - poručio je Golubović.

Video: Kristijan Golubović otkrio:Otvaram kafić i pokrećem svoj rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    5. april 2022 | 17:15

    Evo ga nesalomivi.. 123 uboda nozem, 34 metka, creva vezivao na čvor, udavio pitona, preziveo 76 atentata ubo ajkullu u oko...itd.. Terminator...🤣🤣🤣

  • Ja

    5. april 2022 | 21:50

    Krile, slabo pratiš rijaliti. Aleksandra se iživljava nad dejanom a ne dejan nad njom.

  • Jasna

    5. april 2022 | 22:59

    E muskarci ovako se,,postuju,,zene. Kad o nekome koga poznajes ispricas sve o njenom zivotu. Veoma inteligentan covak, moralan, iskren posten. Svaka bi ga zena pozelela za partnera. Blago onoj koja se uda za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA