Dušica Grabović za Telegraf.rs: Ne želim sama da se borim sa "demonima"

- Ne daju mi dušmani da odbolujem bol za roditeljima - rekla nam je pevačica

  • 3
Dusica Grabovic Foto: ATA Images

Pevačica Dušica Grabović, za koju se spekuliše da je učestovovala u organizovanju elitne prostitucije, istakla je da će se tom temom baviti isključivo njen advokat, kao i da ne može sama da se "bori sa demonima". 

Dušica je negirala da ima veze sa prostitucijom i podvođenjem devojaka, te je za Telegraf.rs poručila da će ovaj slučaj dobiti epilog na sudu, kao i da joj je cela ova situacija veoma stresna.

- Od sada će samo moj advokat da daje izjave umesto mene jer ovaj pritisak i laži koje su izašle nakon smrti moga oca zaista ne želim sama da podnosim i da se borim sa “demonima”. Ne daju mi dušmani da odbolujem bol za roditeljima, niti da uživam u ljubavi sa svojim dečkom - rekla je Dušica za Telegraf Jetset.

Grabovićeva se oglasila i na svom Instagram profilu i napisala je da će pokrenuti tužbe zbog klevete i da zbog cele ove situacije oko prostitucije trpi najviše njena porodica.

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni. Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu.

- Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je. Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata, pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti - napisala je Dušića na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    5. april 2022 | 13:55

    Dusmani dusu nemaju.

  • Rastko

    5. april 2022 | 13:44

    Nazalost pakost i zloba je svuda oko nas.

  • Mara

    5. april 2022 | 23:02

    Je li ovo ona iz rijalitija,.sto je stalno u tangama i stiklama setala pored bazena🤣🤣 Tesko da ovoj neko da te pare za jednu noc a volela bi ona da ima takvih. Ovo je sama sebi napravila reklamu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA