≫ 

Odlučila da promeni profesiju u sedmoj deceniji: Goca Lazarević postaje jutjuberka

- Očekuju vas budalaštine, zavrzlame, moja putovanja i sve što vas zanima biće u vlogovima - napisala je Goca

  • 3
Goca Lazarević Foto: Marko Jovanović

Pevačica Goca Lazarević odlučila je da posle toliko godina uspešne muzičke karijere promeni profesiju i postane jutjuberka.

Naime, Goca je na društevnim mrežama obavestila fanove da otvara svoj Jutjub kanal kao znak zahvalosti što su uz nju sve ove godine.

- Dragi moji ljudi, s obziom na to da vi meni svake godine za moj rođendan poklonite ogromnu količinu ljubavi i lepih želja, odlučila sam da ja vama ove godine nešto poklonim, a to je moj Jutjub kanal! Očekuju vas budalaštine, zavrzlame, moja putovanja i sve što vas zanima biće u vlogovima - napisala je Goca na svom Instagram profilu, a ubrzo je osvanuo i njen novi vlog ispod kojeg se nižu komentari podrške i pohvale za pevačicu.

Podsetimo, Goca Lazarević postata je po velikih hitovima "Vidovdan", "Zaljubljena žena", "Svilen konac", "Mala žena (od velike slađa)", "Maramica".

Sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom, sa kojim je dugi niz godina bila u braku, ostvarila je uspešnu muzičku saradnju, otpevavši svoje najveće hitove.

Zahar i Goca upoznali su se šezdesetih godina u kulturno-umetničkom društvu "Ivo Lola Ribar", gde je on vodio orkestar, a ona pevala i igrala. Oni su u braku bili 10 godina, i imaju sina i ćerku, Miloša i Mariju.

Video: Jutjuberka se izblamirala kada su joj ispale grudi: To što ste videli ionako nije moje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA