≫ 

Kod koga je Anastasija prespavala? Pokazala pogled s terase u Beogradu na vodi, ali i lice bez šminke

- Ko se to naspavao napokon - napisala je Anastasija

  • 1

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je počela da nastupa, a utiske sa svojih koncerata često deli na svojim društvenim mrežama gde se prati svaki njen korak.

Ona se često žali i na to da je neispavana, a ovog podneva podelila je snimak u okviru kog je objavila da je konačno odmorna.

- Ko se to naspavao napokon - napisala je Anastasija.

Ona je snimala svoje lice bez trunke šminke i definitivno joj je odmor prijao, a mnogi se pitaju kod koga je tako slatko spavala, budući da je podelila i snimak na kom se vidi da je u jednoj od zgrada u Beogradu na vodi.

Kako saznajemo, Anastasija je prespavala kod prijateljice, a sudeći po njenom raspoloženju, prijalo joj je žensko druženje.

Podsetimo, nakon raskida sa Đorđem Kuljićem, Anastasija se preselila iz zgrade na Dorćolu u blizini Kalemegdana u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana.

Video: Dve mlade: Ceca i Tasa se sredile i krenule u šetnju sunčanim Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    5. april 2022 | 16:39

    Ovo je samo hvalisanje, da se vidi gde je bila to vece, kud ide ovaj svet. Ja cekam da neko pokaze zlatno jaje da mu kokoska snela, taj selfi jos niko nije poslao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA