≫ 

Snežana Dakić o incidentu: Beskućnik je uzeo kocku, videla sam da je poremećen, slivala mi se krv niz glavu

Naime, kako je opisala, Snežana je stajala pokraj auta kada je nepoznati muškarac uzeo kamen i bacio na auto koji se odbio i pogodio nju

  • 10

Voditeljka Snežana Dakić, napadnuta je sinoć ispred svog doma u centru grada, kada ju je kamenom u glavu pogodio jedan beskućnik, a usput joj i oštetio automobil.

Ekipa Telegraf Jetseta-a, posetila je danas voditeljku, dana nakon incidenta, koja je prepričala šta se zaista dogodilo.

- Hoću da ispoštujem kolege i ljude koji se brinu za moje zdravlje, a ustavri baš mi teško pada da opet pričam o tome i prisećam se tog događaja. Danas imam taj postraumatski šok i uznemireni rad srca. Tek sada sam u šoku šta je meni moglo da bude. Čovek je nepoznat, čak mislim da sam ga sasvim slučajno iziritirala, odnosno moj parfem - rekla je voditeljka.

Ona je do detalja opisala šta se dogodilo i zbog čega je napadnuta od strane njoj nepoznatog muškarca, kojeg je, kako tvrdi, videla još u svojoj zgradi.

- Išla sam niz ulicu ka svojim kolima,  a on je išao za mnom, koincidencija iako izgleda da nije. Njega sam videla još dok sam izlazila iz zgrade baš u svojoj zgradi ja sam silazila niz stepenice, a on iz lifa. Još sam mu rekla "Dobar dan". U međuvremenu je on išao ulicom, za mnom, a ja se dopisivala sa drugaricom i čula da on vuče kolica. Kako sam se približila kolima, čula sam da je prokomentarisao "Da li si ti prosipala razređivač po hodniku". U tom trenutku okrenula sam se i pitala ga: "Ne razumem šta me pitaš?". On je nastavio: "Pa sve vreme idem za tobom i gušim se, ne mogu da dišem". Na to sam sa humorom prihvatila njegovu opasku i rekla mu da je to moj parfem, mada sam videla da je poremećen, nije baš izgledao kao sav svoj - objasnila je Snežana.

Naime, kako je opisala, Snežana je stajala pokraj auta kada je nepoznati muškarac uzeo kamen i bacio šoferku auta, nakon čega se kamen odbio i pogodio voditeljku.

- On je uzeo tu kocku gađao automobil, kocka se odbila od automobila i mene pravo u glavu udarila. To je bio stavrno jak udarac, bila sam u šoku, a onda sam shvatila da mi lije krv iz glave. On je nastavio da mrmlja i otišao - kaže ona i otkiva ko joj je prvi pritičao u pomoć.

- Pet, šest ljudi koji su bili tu i svi su stajali i gledali u šoku. Komšiju koji je u tom trenutku vozi auto sam zaustavila i on me je odmah odvezao u Urgnetni. Ima pet ili šest kopši i oni su me odmah poslali na sknere da snimim glavu. Hvala Bogu nisam morala da čekam - ispričala je voditeljka

Kako kaže, nakon što joj je sanirana povreda, ona je odmah otišla da slučaj prijavi policiji, ali da još uvek ne zna da li je napadača policija uhapsila.

- Ne znam sada ću da zovem inspektora, postoji snimak kamere sa jednog obližnjeg objekta. Iskrena mislim da čovek nije želeo mene da povredi, već samo da uništi moj auto. Ćerki je neko javio dok sam još bila u Urgentnom centru, a ona me odmah zvala jer je vrlo trezvena devojcica. Odmah se bacila u akciju razotkrivanja slučaja - kaže Snežana i ispričala je jednu anegdotu.

- Što bi duhovito rekao inspektor iz policije Stari grad: "Kada sledeći put stavlajte parfme, nosite i šlem" - završila je Snežana razgovor šalom na svoj račun.

Kompletan video pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, voditeljka se dan nakon incidenta obratila videom i otkrila kako je.

- Stiglo mi je puno poruka podrške. Jutros sam dobro. Ništa me ne boli. Rana je ušivena sinoć na Urgentnom centru. Izgledalo je dramatično jer je šikljala krv iz glave dok nismo stigli. Zahvalna sam što sam imala sreće, što mi nije što me nije udarilo u oko, čelo da mi zaista ugrozi život - rekla je u video obraćanju voditeljka dan nakon napada.

Snežana Dakić kamen glava povreda Foto: Telegraf.rs

Video: Šikljala mi je krv iz glave. Imala sam sreće: Snežana Dakić se oglasila još jednom posle napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • naravno

    5. april 2022 | 19:03

    Koliko trebas da budes bolestad da gadjas nekog ovako, ko ti nista uradio nije...

  • Ne razumem

    5. april 2022 | 20:10

    Kako ona zna da je to bio beskućnik i zašto baš nju da gađa?

  • novi beograd

    5. april 2022 | 19:45

    Pa ovaj kamen ima 10 kg da je pogodio ovim kamenom na mestu bi je ubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA