≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dušica Grabović nakon "afere prostitucija" objavila intimni snimak i poručila: "Kad imaš svoj život..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dušica je na svom Instagram profilu objavila dva video-snimka, na kojima razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim partnerom

  • 9

Pevačica Dušica Grabović našla se u centru skandala, zbog navoda pojedinih medija da se bavi prostitucijom

Grabovićeva je ove tvrdnje oštro negirala, a danas se oglasila sa novom porukom.

Naime, Dušica je na svom Instagram profilu objavila dva video-snimka, na kojima razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim partnerom, sa kojim navodno čeka blizance.

Pevačica je u opisu videa kratko poručila: "Kada imaš svoj život, nemaš vremena da se baviš tuđim".

Dušica je nedavno pričala o trudnoći, kao i o svom partneru.

- Oboje bismo voleli da dobijemo blizance, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Želim samo da prođe neki vremenski period kako bih bila sigurna da je sve u redu, a po nekim starinskim običajima, ne bih ništa otkrivala - bila je iskrena Grabovićeva, pa je poverila ko je budući otac.

- Moj partner i ja već duži vremenski period živimo u Čikagu. On ima 37 godina i ima svoj privatni biznis, u pitanju je fudbalska akademija i, ono što je meni najbitnije, razume moj posao i maksimalno me podržava u tome - rekla je Dušica.

Podsetimo, Dušica, za koju se spekuliše da je učestovovala u organizovanju elitne prostitucije, oglasila se na drušvenim mrežama i najavila tužbe za povredu ugleda i časti.

Naime, Dušica je negirala da ima veze sa prostitucijom i podvođenjem devojaka i napisala je da će pokrenuti tužbe zbog klevete i da zbog cele ove situacije oko prostitucije trpi najviše njena porodica.


- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni. Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu.

- Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je. Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata, pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti - napisala je Dušića na svom Instagram profilu.

Video: Pevačicu kitili parama i pipali po intimnim delovima i otkrivenim grudima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    6. april 2022 | 16:09

    Dušice draga, to što si u vezi ne znači da ne naplaćuješ svoje uslugw drugima. Većina žena u tom poslu imaju svoj život i veze sa strane. Posao je posao i mi to znamo. Nema brineš.

  • Dušica

    6. april 2022 | 17:11

    Je i u Sidneju naplaćivala usluge!!!

  • Ceca

    6. april 2022 | 17:34

    Bivsa verenica Stefana Kosmajca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA