Karleušina provokacija opisana u 8 reči: "Zna se ko je najjača riba na estradi"

Karleuša je od nakita nosila Cartier Love narukvicu od 5.000 evra, ali je ona ostala neprimećena zbog pevačicinih oblina i provokativnog izgleda.

  • 23

Pop zvezda Jelena Karleuša provokativnim izdanjem mnogima je "rasterala oblake", te im ovaj tmuran i kišovit dan neće pokvariti dobro raspoloženje zhvaljujući Jeleninim slikama.

Jelena je pozirala u pink šeširu i svetlucavom pink kostimu, koji je istakao njene atribute, a dodano je temperaturu podigla bezobraznim pozama.

Grudi je jedva obuzdala sa minimalno materijala, a ne zna se da li je brutalnije izdanje njenih atributa otpozadi ili spreda, a ona je ispred ogledala "spojila" i jedno i drugo.

Karleuša je od nakita nosila Cartier Love narukvicu od 5.000 evra, ali je ona ostala neprimećena zbog pevačicinih oblina i provokativnog izgleda.

"Kakva bomba", "Ludilo koliko dobro izgledaš", "Ova žena nema konkurenciju", "Zna se ko je najjača riba na estradi", "Gori Balkan", "Prva dama Instagrama", "Nakon ovih slika svanulo mi je i  sunce me je ogrejalo iako je kiša", "Nerealno dobro izgleda", neki su od komentara.

Video: Karleuša gori na brodu: Prava morska neman u bikiniju

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA