≫ 

Upali smo nenajavljeni kod Ere u motel na Ibarskoj: Zabezeknuo se, evo šta smo zatekli

Ojdanić je bio vidno iznenađen, iako se našalio sa nama i uporedio našu posetu sa inspekcijom, ipak nas je sproveo kroz objekat

  • 6

Popularnom pevaču Eri Ojdaniću ekipa portala Telegraf.rs "upala" je nenajavljeno u motel na Ibarskoj magistrali, u Meljaku, koji je u njegovom vlasništvu. 

Eru smo zatekli u bašti dok je pio kafu, a u prvi mah se zabezeknuo kada je video našu ekipu. Međutim, kao pravi domaćin, Ojdanić nas je sproveo kroz objekat i pokazao nam šta se "krije" iza ljubičastih zidova.

- Pijem kaficu, malo vode, jedva sam čekao sunce da izađem, sredio sam bašticu ispred restorana i kuliram! Vi ste mene iznenadili, ali prijatno, ovo mi dođe kao marketing (smeh)... Šta hoćete da pogledate? Imam utisak ne da ste novinari, nego kao neka inspekcija. O čemu se ovde radi? - rekao je Era, a zatim nas uveo u svoj motel.

- Ovo je velika sala za slavlja gde dobri ljudi i domaćini prave gozbe kad krštavaju svoju decu, unučiće, kad prave punoletstva, kad prave svadbe. Vidite, stolice su na stolovima, sledeće veselje kad bude to se spušta, dotera i slavimo - objasnio nam je pevač, a zatim smo ga pitali ko od njegovih kolega daje najveći bakšiš.

- Kad bih rekao slagao bih vas, a čovek sam koji ništa ne laže, ne sećam se toga (smeh). Uglavnom koji su mnogo poznati oni su i mnogo velike škrtice. Obično veliki bakšiš daju kumovi, starojko, a od poznatih niko vajde video nije, pogotovo muzičari. Od kolega nikad niko nije odbio da peva kod mene - rekao je Era.

Ojdanić nas je zatim poveo kroz objekat dalje, kroz deo nekadašnjeg restorana "Čerga", a sadašnji motel. U jednom kutku nalaze se nagrade, a Eri je definitivno najdraža  "Nagrada za životno delo", koju je dobio nedavno, posle 55 godina karijere.

Na zidu nalazi se Ojdanićeva fotogrfaija na mestu gde je nekada bio portret Josipa Broza Tita, ali i Slobodana Miloševića, a pevač pozira sa šajkačom i namrgođen. Jedna slika, među mnogima, ima svoju priču, a u Eri budi najskrivenije emocije, a on nam je do detalja objasnio zašto je to za njega posebno.

Videviši njegove nagrade i uspomene, pitali smo ga da li je nekada neka žena u lokalu ostavila nešto svoje, poput šminke ili pak donjeg veša.

- Dok je moja pokojna Ljupka, žena, bila živa, nikada nisam obraćao pažnju, ali žene koje su me obožavale i koje žele da se slikaju, više puta je ostao puder da li na sakou ili košul. Kada dođem kući i promenim garderobu, moja Ljupka kaže: "Andrija, opet puder na kragni", kažem: "Ljupka, moja draga, žene su me pozdravljale, slikale se i poljubile, mora da ostane traga - ispričao nam je Era.

- Što se tiče veša, to ne znam, nijednu nisam skidao, nemam pojma - rekao nam je pevač, a zatim nam je, kao pravi domaćin, skuvao kafu.

- Da bi bio uspešan na estradi moraš mnogo da radiš, da budeš dobar gazda moraš prvi da ustaneš i poslednji da legneš, verujte mi. Samo rad, rad i rad, bez rada nema rezultata, nema uspeha - rekao je Ojdanić, a zatim, se "bacio na posao" i skuvao kafu.

Video: Ćerka hoće da mi se ubije, unuku nikada neću oprostiti ako je kriv za podvođenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA