≫ 

Lukas nakon što je RTS podneo prijavu protiv njega: Ne sklanjam se ni Bogu, a ne Oliveri i Bujoševiću

- Iz jednog krivičnog dela srljaju u drugo - kaže Lukas

  • 7
Aca Lukas Olivera Kovačević Dragan Bujošević Foto-montaža: ATA Images, Nikola Tomić

Nakon što je Radio-televizija Srbije podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u Beogradu protiv Ace Lukasa, pevač se oglasio za Telegraf.rs.

Naime, kako Lukas tvrdi, on je takođe podneo krivične prijave, ali ne protiv RTS-a već protiv Olivere Kovačević i Dragana Bujoševića.

- Gospoda iz RTS-a, Dragan Bujošević i Olivera Kovačević nisu čuli za onu staru narodnu "nije majka tukla Muju što se kockao nego što se vadio". Iz jednog krivičnog dela srljaju u drugo. Pokušavaju da krivičnom prijavom u javnosti prikriju krivičnu prijavu koja je protiv njih podnesena. Podneo sam krivične prijave protiv njih dvoje, a ne protiv RTS-a. Oni zloupotrebljavaju funkcije koje imaju u RTS, podnoseći krivične prijave u ime RTS-a da bi na neki način neuspešno pokušali da zabašure svoja krivična dela nepoznajući zakon - rekao nam je Lukas i dodao:

- Naime, ta krivična prijava protiv nas može biti podneta i uzeta u razmatranje jedino kada bi oni bili pravosnažno oslođeni od krivične prijave koju smo protiv njih podneli.

Lukas je optužio Oliveru i Dragana za niz krivičnih dela, što je naveo u svojoj izjavi:

- Ono što su oni uradili nije validno i time čine još nekoliko krivičnih dela kao što su: uznemiravanje javnosti, utucaj na institucije kao što je tužilaštvo. Sve to čine krijući se iza institucije RTS-a što nas navodi na pitanje da li im je tamo uopšte mesto - tvrdi Aca.

- Ja vam garantujem da će za svoja krivična dela koja su počinili u ime RTS-a odgovarati jer su ovaj put naleteli na tvrd orah. Sad nisu mogle da im prođu ogromne malverzacije, uzimanje mita, nameštanja žirija što je bio slučaj ranijih godina na domaćem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji.

- Ja, Aca Lukas, ne sklanjam se nikom kada sam u pravu, ne sklanjam se ni Bogu, a ne Oliveri Kovačević i Draganu Bujoševiću. Ovog puta će svoje zube slomiti na meni, a narod će da vidi zašto smo se pobunili. Ne zato što smo "izgubili" nego zato što je bilo dosta da ovo dvoje ljudi od izbora za predstavnika Srbije na Evroviziji prave sprdnju, uzimaju nezakonito pare i zajebavaju narod.

Video: Aca Lukas otkrio žašto je zakasnio na crkveno venčanje svog naslednika: Neću da pevam celu svadbu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera, Djurin brat

    7. april 2022 | 19:04

    Ko njih sisa, ali Boga ne uzimaj u usta u tom kontekstu. Naročito ti.

  • Djape

    7. april 2022 | 18:39

    Tako je breee. Gazi samo srbia je uz tebe acooooo

  • MADLENE

    7. april 2022 | 19:31

    Sudija da obezbedi prevodioca za Acu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA