Aca Lukas na koncertu u Areni snima uvodne kadrove za film: Premijera se očekuje do kraja godine

Pevač će do kraja godine premijerno prikazati video ostvarenje zasnovano na istinitim događajima

  • 0
Aca Lukas, Konferencija za medije Foto: Nikola Tomić

Aca Lukas održaće veliki koncert u beogradskoj Areni 14. aprila odakle će ujedno krenuti u snimanje serije i filma "Kafana na Balkanu".

Kako Telegraf saznaje prvi kadrovi biće snimljeni upravo na ovom koncertu. Radnja filma je, inače, istinita priča o životu Ace Lukasa.

Premijera filma zakazana je za kraj ove godine nakon čega će biti emitovana i serija.

Kasting za glumce održan je u novembru i za sada je izvesno da će ulogu pevačeve bivše supruge Sonje Vuksanović glumiti Teodora Bjelica.

Podsetimo, menadžer Acwe Lukasa, Saša Mirković u novembru prošle godine potvrdio je informaciju da Lukas kreće sa snimanjem filma o svom životu.

-  Za neke uloge glumce ćemo birati na samoj audiciji, a neke smo unapred odredili. Kako stvari stoje, Lukas će sam sebe igrati na platnu. To je svojevremeno radila Vitni Hjuston. Realno, ko bi bolje Acu predstavio od njega samog? Što se tiče njegove bivše supruge Sonje, zanimljiva nam je glumica Teodora Bjelica. Lepo izgleda, imaju neke sličnosti – rekao je producent Saša Mirković, i dodao da bi Acinog oca bi trebalo da igra Mima Karadžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA