≫ 

Snežana Savić: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, ne želim da budem staromodna baba

- Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva - tri dana i ako nemaš šta da pružiš, to ne prolazi - rekla je Snežana

  • 8
Snežana Savić Foto: Marko Jovanović

Glumica Snežana Savić oduvek je važila za jednu od najlepših umetnica i pravu damu. Ona  je otkrila da su je uvek voleli kroz lepotu, kao i čega se najviše plašila.

Naime, tokom svoje bogate karijere plenila je osmehom, šarmom i harizmom. a publika ju je zavolela zbog sjajnih uloga u kultnim serijama.

Snežana je nedavno komentarisala da lepota ne mora nužno značiti i dar, a sada je za medije govorila lepoti koju starenje nosi sa sobom.

U današnje vreme u eri društvenih mreža ženama se nameće "savršen" izgled, pa makr i po cenu estetskih zahvata i tretmana lepote.

- Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketuje i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva - tri dana i ako nemaš šta da pružiš, to ne prolazi.

- Sada je lepota podignuta na pijedestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra, i to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača - rekla je glumica za nedavno Blic.

Video: Anja Pavićević o svojoj ulozi u Močvari: Znam kroz šta devojke prolaze u tom mučnom periodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA