≫ 

Jovana oprostila MMA borcu, pa poručila: Mora da mi se udvara džentlmenskiji, nasiljem može da dobije đon

- Naučio je lekiciju sada i shvatio kako treba da se ponaša i ja mu praštam - rekla je Jovana

  • 7
Jovana Jeremić Vaso ''Psihopat'' Bakočević Printskrin: RTV Pink, Foto: Milena Đorđević

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, oprostila je MMA borcu Vasi Bakočeviću koji je izjavio bi "nju najradije iznabadao.

Nakon njegove izjave, voditeljka mu je žestoko odgovorila, pa je Vaso promenio ploču i na Instagramu napisao da je "Jovana počela da mu se dopada" i "da ne može da dođe u njenu emisiju, jer se ne budi pre 12 sati".

Jovana je za Telegraf.rs priznala da oprašta MMA borcu, ali mu je i poručila da sledeći put izabere džentlomenski način da se udvara nekoj ženi.

- Naučio je lekciju, praštam mu. Samo sledeći put kada se udvara nekoj ženi poput mene, koja je intelektualac mora da bira džentlmenskiji način, jer nasiljem ne može da dobije ništa osim đon - rekla je Jovana za Telegraf Jetset i nastavila:

- Ko krene đonom dobije tri puta veći đon, ko kreni sa ljubavlju i čistom namernom možda i prođe kod Jovane Jeremić, to je jedini put, samo čist.

- A što se žene tiče, nemoj slučajno ženu da ostavlja iz razloga što prema svecu ide i tropar, nemoj Vaso, ko Boga te molim - rekla nam je kroz smeh Jovana.

Podsetimo, do sukoba Jovane i Vase je došlo kada je Vasa gostojući u jednom emisiji na pitanje "Koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, ali onako sa uličnim stilom" odgovorio da je to Jovana.

Video: Jovana Jeremić zapevala na voditeljevom rođendanu: Ako brinete za svoj sluh, onda ovo preskočite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA