Dušica Grabović prvi put u emisiji nakon afere "prostitucija": Pendrek zamenila mikrofonom, a evo šta priznaje

Pevačica je nekoliko puta istakla da je po zanimanju pevačica i da ne zna zbog čega se našla u temi "elitne prostitucije"

  • 14
Jovana Jeremić, Dušica Grabović Printskrin: Pink TV

Pevačica Dušica Grabović našla se u centru skandala, zbog navoda pojedinih medija da se bavi prostitucijom, a sada je gostovala kod Jovane Jeremić u emisiji sa svojim advokatom gde je pričala o pomenutoj temi.

Naime, ona je odmah uzela u ruke stare novine i naslovnu stranu koja je izašla na početku njene pevačke karijere. Ona je istakla da je pre nego što je postala pevačica, radila u policiji na aerodromu.

- Prva laž koja je izašla o meni je da sam izgubila posao u policiji jer sam vodila ljubav sa kolegom na njivi. I što je najgore, u potpisu stoji potpisan moj prijatelj kod kojeg se ja nisam pojavila na rođendanu pre neko veče - rekla je Dušica i dodala:

- Ovo je prva emisija u kojoj gostujem posle smrti svoga oca.

Nakon što je nekoliko puta istakla da je pendrek zamenila mikrofonom, ispričala je i da stoji pri tome da je po zanimanju pevačica, a onda je priznala i kako poznaje Duška Banjca, ali da ne zna zbog čega su je povezali sa estradnim menadžerom koji je uhapšen tokom policijske akcije i označen kao makro.

- Poznajem Duška Banjca. Znam ga pet ili šest godina. Bio je sa Kajom Ostojić. On je meni našao dve tezge od tada. Ja se nisam čula sa njim tri godine. Nemam razloga da se čujem sa njim. Mene niko nije došao da brani protiv širenja laži koji se šire medijima. Ja ne krijem poznanstvo sa Banjcem i Kajom - ispričala je pevačica.

- Ja ni ne znam zašto to nazivaju elitnom prostitucijom. Ne znam šta je tu elitno - rekla je ona i dodala:

- Australijski sam državljanin. Dođem u Srbiju da nastupam, snimim pesmu... Mediji su objavljivali snimke kako uzimam bakšiš, od tih para sam izdržavala i roditelje - rekla je pevačica i istakla da je čula da se neke njene koleginice bave prostitucijom:

- Čula sam za neke. Ali nemam dokaze.

Jovana ju je zatim pitala da prokomentariše audio snimak koji se pojavio u medijima, a u kojem "zakazuje tezgu". Dušica je priznala da je na snimku njen glas.

- Imam poruke u telefonu od 2017. godine, ja ništa ne brišem. Ne brišem smeće za sobom. Zašto je taj glas mutiran? A moj nije. Zakazivala sam tezgu, ja pevam po celu noć - ispričala je ona.

Jovana je insistirala da detaljno komentariše pomenuti snimak, kao i zašto je tražila da se čuju putem Signala i Telegrama (aplikacije koje se ne prisluškuju).

- Bila sam u romingu. Mogla sam da kažem da me pozove i na Vajber... Pozvao se na moje prijatelje. Ja sam rodom iz Priboja. Zato sam i pričala sa njim. Sve je ovo nameštaljka - ispričala je ona.

Video: U jeku optužbi da podvodi devojke Dušica Grabović objavila provokativne snimke s dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kulin

    9. april 2022 | 12:14

    Čuj nista nije radila poštena a došla u studio sa advokatom 😂😂😂😂😂

  • Dusko

    9. april 2022 | 12:59

    Citava Srbija je cula vec odavno za tebe cime se bavis. Promeni advokata ako hoces da budes NEVINA?! Uzmi Djukanovica!!!

  • Dobrica

    9. april 2022 | 12:40

    Čudno je to što je Nebojša nije postavio za državnog sekretara ili savetnika. Šteta za ovakav kadar da ode iz MUP-a. Tužno i strašno u isto vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA