≫ 

Sanja Kužet kao žena-mačka "oduvala" konkurenciju: Kožni korset istakao dekolte

Voditeljka je pokazala zašto važi za jedno od najlepših i najatraktivnijih TV lica

  • 2
Sanja Kužet Sanja Kužet, Printskrin: TV Prva

Voditeljka Sanja Kužet prikovala je gledaoce za male ekrane ove subote, 9. aprila, u emsiji "Zvzede Granda".

Kada se Sanja pojavila na bini u izdanju kao žena-mačka, sve je ostavila bez daha. Ona je bila u crnom kožnom korsetu i pantalonama, čak je imala i kožne dugle rukavice.

Voditeljka je pokazala zašto važi za jedno od najlepših i najatraktivnijih TV lica, a ove subote je definitivno "oduvala" konkurenciju.

"Sanja je božanstvena žena", "Boginja", "Prlepa i prezgodna", "Sanja je žena mojih snova", "Kakva dama", "Zbog Sanje bih gledao i program na latinskom", "Žena-mačka, bravo!", neki su od komentara na mrežema.

Podsetimo, Sanja je nedavno za Telegraf.rs istakla da nije bacila sidro u "Zvezdama Granda" i da iz ovog muzičkog takmičenja ne treba da ode u penziju.

- To ću vam reći kada za to bude došlo vreme. Smatram da se lepe stvari ne mogu sakriti. Ja sam jedna od onih osoba koja prvo želi da skoči pa da kaže hop ne bih trčala pred rudu i izletala se. Tu sam gde sam ali svakako ne mislim da sam bacila sidro i da odatle treba da odem u penziju to je sigurno - rekla je voditeljka.

Sanja je komentarisala i žiriranje folk zvezde Cece Ražnatović u "Zvezdama Granda".

- Sad posle nekog vremena mogu da se izjasnim. Bilo je rano da na početku komentarišem i donosim neke zaključke. Smatram da je toliko posvećen mentor, da se toliko brine i bori za svoje kandidate što je apsolutno za svaku pohvalu - rekla je voditeljka i dodala:

- Što se tiče međusobnih slaganja sa ostalim takmičarima, oni se toliko godina već poznaju da kod njih nema zaista nikakvih problema, čak i onih malih koje ima za potrebe šou programa su apsolutno stvar trenutka. Ljudi me uglavnom pitaju da li ima nekakvih nameštanja. Dakle, nema. Sve je onako kako vidite, svako reaguje intinuitivno u datom trenutku i to je nešto što čini posebnost u ovoj emisiji.

Video: Sanja Kužet o Ceci, kandidatima ali i nastavku karijere: Nisam bacila sidro u Grandu, slede promene

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA